×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Amstelveen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Amstelveen

Huurwoningen huren in Amstelveen

Als je besluit om huurwoningen te huren in Amstelveen, dan is het goed om meer over de plaats te weten. Voordat je daadwerkelijk gaat kijken naar huurwoningen huren in Amstelveen, is het natuurlijk altijd leuk meer te weten over de plaats.

Amstelveen beschikt over een mooi overdekt stadshart. Hier vind je een groot aanbod aan verschillende winkels. Het stadshart is dagelijks geopend tot 19:00 en op de donderdag is er koopavond. Ook op zondag kun je heerlijk gaan winkelen, dan is het winkelcentrum van 12:00 tot 18:00 geopend. Als je interesse hebt in huurwoningen huren in Amstelveen en je graag op pad gaat, dan biedt Amstelveen je nog genoeg andere mogelijkheden. Ga een keer een kijkje nemen op de kaasboerderij & Klompenmakerij of een heerlijk dagje naar de spa. Ook kun je lekker eten bij één van de vele restaurants of naar de Schouwburg. Als je eens zin hebt in een andere stad, dan kun je tram 5 nemen die je midden in het centrum van Amsterdam zet.

Het is handig en leuk om een stukje geschiedenis van de plaats te kennen, voordat je begint met huurwoningen huren in Amstelveen. In de 17e en 18e eeuw trokken veel welgestelde Amsterdammers naar het gebied dat inmiddels Amstelveen heet, de Amsterdammers waren op zoek naar rust en ruimte. Destijds heette de plaats nog Nieuwer-Amstel en de grens tussen de twee plaatsen liep toen dwars door wat nu Amsterdam-Zuid is. Nog later werd Nieuwer-Amstel een overloopgemeente voor Amsterdam.

In 1915 werd Amstelveen op het spoorwegnet van de Haarlemmermeerspoorlijnen aangesloten en de plaats kreeg Station Amstelveen in het dorp. Er waren toen spoorlijnen in de richtingen: Aalsmeer, Amsterdam en Uithoorn. Tegenwoordig dient het stationsgebouw uit 1915 als winkel.

Huurwoningen huren in Amstelveen is zeker geen verkeerde keuze en een aantal bekende Nederlanders hebben dan ook gekozen om te wonen in Amstelveen. Zo zijn de Nederlandse zanger Rudy Bennet en de voetballer Joël Veltman, beide inwoners van Amstelveen. Je kunt verschillende typen huurwoningen huren in Amstelveen. Een studio, appartement of bijvoorbeeld een eengezinswoning behoren tot de mogelijkheden van huurwoningen huren in Amstelveen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven