×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Kerkrade

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Huurwoningen in de omgeving van Kerkrade

Huurwoning huren Kerkrade

In het glooiende landschap van Zuid-Limburg ligt het plaatsje Kerkrade. 'Kirchroa,' op zijn Kerkraads. Het is de oudste mijnstad van Nederland, geboorteplaats van politicus Willem Hoefnagel en atlete Vivian Ruijters en thuisstad van voetbalclub Roda JC. Het is fijn huurwoningen huren in Kerkrade. De stad heeft zijn omgeving, zijn centrum, zijn gemoedelijkheid mee.

Huren in Kerkrade, alleen al om de ligging

Zuid-Limburg is een natuurrijke regio met glooiende heuvels en gastvrije plaatsjes. Kerkrade is zo'n plaats. Rondom de voormalige mijnbedrijven zijn meerdere stadskernen gegroeid, die onderling worden verbonden door beekdalen met lieflijke landerijen, bossen en rivieren. Tijdens het huurwoningen huren in Kerkrade ben je nooit ver verwijderd van grotere steden, zo ligt de Limburgse hoofdstad Maastricht op minder dan een uur afstand. Kerkrade grenst ook aan het Duitse Noordrijn-Westfalen en ook de leuke Duitse stad Aken is dichtbij.

Een stad met geschiedenis

Kerkrade heeft een rijke geschiedenis. Dat wordt bijvoorbeeld zichtbaar in Abdij Rolduc, het grootste behouden kloostercomplex van Nederland, dat al gesticht werd in 1104. Ook kasteel Erenstein is historisch. Dit kasteel, ook wel 'de parel van de Anstelvallei' genoemd, werd gebouwd rond 1340 en is nog steeds te bezichtigen. Verder heeft Kerkrade een grote rol gespeeld in de mijnindustrie. Sinds de middeleeuwen tot en met 1974 vond er steenkoolwinning plaats. Het nationale monument van de mijnwerker, dat op de grote Markt in het centrum van Kerkrade staat, herinnert daaraan. Het monument heet 'd'r Joep', Limburgs voor 'onze Joep'.

Vrije tijd en plezier

Kerkrade is een gemoedelijke plaats met genoeg ruimte voor vrije tijd en plezier. Winkelen kan in straten als de Akerstraat, de Orlandopassage en de Hoofdstraat. Voor een goed avondje uit kun je terecht in bijvoorbeeld de bioscoop, het theater of de Rodahal. Die evenementenhal heeft een jaarlijks terugkerend schlagerfestival en eens in de vier jaar vindt er het internationaal bekende muziekfestival Wereld Muziek Concours plaats. Hen die huurwoningen huren in Kerkrade krijgen natuurlijk ook elk jaar te maken met carnaval. Dit drie dagen durende feest wordt uitgebreid gevierd met grote optochten en andere festiviteiten. De sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parkstad Limburg Stadion dat de thuisbasis is voor voetbalclub Roda JC. Huurwoningen huren in Kerkrade is een goede keus. Je komt terecht in een levendige stad in het prachtige Zuid-Limburg. Wie wil dat nou niet?

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven