×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in krommenie

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in krommenie, maar bekijk de huurwoningen in Uitgeest

«1»

Huurwoningen in de omgeving van krommenie

Huurwoningen huren in Krommenie

Huurwoningen huren in Krommenie, appartementen of studio's, alle huurwoningen in Krommenie hebben één ding gemeen: ze liggen niet direct in de Randstad, maar je bent wel binnen een half uur met de auto of het openbaar in Amsterdam of Haarlem.

Historie

Inwoners die huurwoningen huren in Krommenie maken deel uit van een stukje geschiedenis. Vroeger was het Zaanse plaatsje bekend vanwege de Nederlandsche Linoleumfabriek, die in 1889 met de productie van linoleum begon. Aan het einde van de 13e eeuw werd de naam Krommenie voor het eerst in het openbaar gebruikt. Krommenie stamt van het woord Crommenye, een water tussen Wijkermeer en Langmeer. In 1974 ging Krommenie met zeven andere plaatsen op in de gemeente Zaanstad.

Bekende Nederlanders

Huub van de Lubbe, de zanger van popgroep De Dijk, heeft in Krommenie gewoond, net als wielrenner Gerrie Knetemann. Voetballer Erwin Koeman en Albert Heijn werden in Zaandam geboren, de plaats die net als Krommenie onder de gemeente Zaanstad valt.

Shoppen

Huurwoningen huren in Krommenie en naar hartenlust winkelen in het centrum van het Zaanse dorp, dat gaat mooi samen. De HEMA heeft hier een filiaal, er zijn drogisterijen, slagers, bakkers, noem maar op. Ook bieden de winkelstraten voldoende bars en restaurants. Huurders die huurwoningen huren in Krommenie kunnen ook naar winkelcentrum de Saen in Assendelft en tijdens het shoppen in de tientallen winkels koffie drinken of iets eten. Huurwoningen huren in Krommenie betekent kiezen voor volop shopping mogelijkheden.

Natuur

Huurwoningen huren in Krommenie is ook een keuze voor veel groen zoals het Agathepark met speelweide en petanquebanen, maar ook het ANWB Groenplein met struintuin en pluktuin is onderdeel van de groene omgeving. Bovendien ligt het natuurgebied Ham en Crommenije met veel verschillende soorten planten en dieren om de hoek. Voldoende groene argumenten als het gaat om huurwoningen huren in Krommenie.

Sportief

Op 20 minuten fietsen ligt hockeyclub Uitgeest, maar ook de hockeyclub in Beverwijk ligt nabij. De voetbalclub heet Sporting Krommenie. Tal van anders sporten komen aan bod in sportcomplex Trias. Huurwoningen huren in Krommenie is dus ook vanuit sportief oogpunt een optie. Zwemliefhebbers onder degenen die graag huurwoningen huren in Krommenie kunnen terecht in een van de drie overdekte zwembaden in Zaandam, Koog a/d Zaan en Wormerveer. In de zomer biedt het openluchtzwembad 'De Crommenije' in het Rosariumpark veel zwemplezier.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven