×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Huurwoning huren in Leeuwarden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Huurwoningen in de omgeving van Leeuwarden

Huurwoningen Leeuwarden

Leeuwarden, door de Friezen 'Ljouwert' genoemd, is de hoofdstad van Friesland. Regelmatig komt de stad voor op lijstjes met mooiste kleine steden van Europa, en dat is niet voor niks. Huurwoningen Leeuwarden is een goede keus. Het is de geboorteplaats van onder andere Piet Paaltjens en Annajet van der Zijl. De stad biedt een unieke combinatie van geschiedenis en gezelligheid, cultuur en mogelijkheden.

Huurwoningen Leeuwarden om de ligging

Leeuwarden ligt in het noordoosten van Friesland, een open en waterrijke provincie. Bij het huren van huurwoning Leeuwarden kun je voor watersport perfect terecht in nabijgelegen dorpen als Grou en Akkrum. Wandelen of fietsen in de natuur kan in het nationaal park de Alde Feanen. Ook ligt Leeuwarden niet ver van Heerenveen en Sneek.

Huurwoning huren in Leeuwarden, bruisend door de eeuwen heen

Al in de Romeinse tijd was er in Friesland een plaats met drie nederzettingen bij elkaar. Gelegen aan de Middelzee, welvarend en druk bezig met landbouw, visserij en scheepvaart. Die drie nederzettingen werden Leeuwarden en hoewel de Middelzee dichtslibde, heeft de stad zijn bruisende en levendige karakter nooit verloren. In de 15e eeuw kreeg Leeuwarden stadsrechten, in de 17e eeuw behoorde het tot de tien invloedrijkste steden van Europa.
De geschiedenis is nog steeds aanwezig in de historische binnenstad, zoals hen die huren een huurwoning Leeuwarden zullen ervaren. Er staan tal van monumenten, van woonhuizen tot parken. De Oldehove bijvoorbeeld, vernoemd naar een van de drie nederzettingen waaruit Leeuwarden is ontstaan. Het is een scheefstaande en nooit afgebouwde toren en bovenal het icoon van de stad.

Het huren van huurwoning Leeuwarden, de Culturele hoofdstad van Europa (2018) en Hoofdstad van de Smaak (2015)

Ook buiten de geschiedenis om is het huren van een huurwoning Leeuwarden het overwegen waard. Er is van alles te beleven, zeker ook op het gebied van cultuur. In 2018 is de stad culturele hoofdstad van Europa. Wie van musea houdt, kan zijn hart ophalen in het Fries museum of het Natuurmuseum, wie voor muziek en theater gaat, kan terecht in stadsschouwburg de Harmonie of poppodium Romein. In het centrum is er veel keuze tussen leuke restaurants en kroegjes. In 2015 is Leeuwarden Hoofdstad van de Smaak, dat zegt genoeg!
Naast de vaste belevenissen vinden er ook regelmatig evenementen plaats. Er is een groot aanbod, van de grootste bloemenmarkt van Nederland via het Media Art Festival tot het straatfestival.

Huurwoningen Leeuwarden, de stad met de leukste winkelstraat van Nederland

Of het nu is voor de gewone wekelijkse boodschappen of een uitgebreide shopmiddag, er is genoeg te winkelen. Altijd gezellig is het op het Wilhelminaplein of de  winkelstraat de Nieuwestad. Die laatste is de hoofdstraat in Leeuwarden en wordt gescheiden door een gracht. Op de straat lopen allemaal kleinere winkelstraatjes uit, zoals de Kleine Kerkstraat, die uitgeroepen is tot leukste winkelstraat van Nederland.
Wie wil er nou niet huurwoningen Leeuwarden huren? Een stad met gezelligheid en cultuur!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven