×

Vul hieronder je e-mailadres in.





×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in alblasserdam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in alblasserdam, maar bekijk de huurwoningen in Lekkerkerk

«1»

Appartementen in de omgeving van alblasserdam

Appartement huren Alblasserdam

Een appartement huren in Alblasserdam geeft u voldoende ruimte voor ontspanning en recreatie in de natuur, maar ook kunst en cultuur is in Alblasserdam nooit ver weg.

Winkelen

Met meer dan 30 winkels is het Makadocenter in Alblasserdam een plek waar iedere shopper zal genieten. Zowel de grote ketens als de plaatselijke speciaalzaken zijn hier goed vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er ook in de diverse wijken verschillende kleinere winkelcentra. Een appartement huren in Alblasserdam betekent dus dat u uw hart hier kunt ophalen.

Vrije tijd en plezier

Sportliefhebbers die een appartement huren in Alblasserdam kunnen terecht in sportpark Souburgh. Met meerdere voetbalvelden (kunstgras en natuur), hockeyvelden, tennisbanen en een atletiekbaan is er genoeg te doen. Bovendien ligt Kinderdijk met zijn prachtige molens op fietsafstand van Alblasserdam: voor een heerlijk dagje uit.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Alblasserdam ligt ongeveer tussen Rotterdam en Dordrecht in en is met beide plaatsen verbonden door snelwegen. Ook de Betuwe en Utrecht zijn eenvoudig te bereiken via de A15 en de A27. Alblasserdam heeft geen treinstation, maar natuurlijk zijn er diverse buslijnen in en rondom de plaats. Waterliefhebbers die een appartement huren in Alblasserdam kunnen bovendien gebruik maken van de Waterbus: het ideale, snelle vervoermiddel in dit gebied waarbij u makkelijk uw fiets of bromfiets kunt meenemen.

Historie

De naam Alblasserdam wordt al genoemd in de 13e eeuw, in een kroniek van Floris V's klerk. Door de druk bevaren rivier De Noord groeide de plaats uit tot een industriestad, waar er voornamelijk scheeps- en bruggenbouw werd beoefend. Nadat het dorp jarenlang regelmatig onder water liep, zijn mensen die een appartement huren in Alblasserdam nu dankzij de Deltawerken volledig beschermd.

Bekende personen uit de stad

Alblasserdam is een kleine gemeente en heeft dus niet veel bekende personen voortgebracht. De Nederlandse stedenbouwkundige en architect Cornelis van Eesteren is echter een van de personen die hier niet onvermeld mag blijven. Zijn bijzondere ontwerpen staan overal ter wereld en mensen die een appartement huren in Alblasserdam moeten vooral eens een kijkje nemen bij het door hem ontworpen Huis van Zessen.

Een appartement huren in Alblasserdam betekent dat u kiest voor het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het platteland in combinatie met het gemak van grote steden vlakbij. Genoeg redenen om een appartement te huren in Alblasserdam!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven