×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Almere

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Almere

Appartement huren Almere

Almere, inmiddels qua inwonertal de grootste stad van de provincie Flevoland. Een vrij jonge stad in de ingepolderde provincie, voor het grootste deel direct aan het water gelegen.

Wonen in Almere

De stad is opgedeeld in vijf verschillende stadsdelen, en er zijn nog twee nieuwe stadsdelen in ontwikkeling. Een appartement huren in Almere betekent altijd dat je in de buurt van water woont en er zijn veel redelijke nieuwe woningen. Ook de komende jaren zullen er vele nieuwe woningen bijgebouwd gaan worden in de stad wat een appartement huren in Almere waarschijnlijk zal gaan vergemakkelijken.

Winkelen in Almere

Almere heeft een groot aantal winkels, verspreid over verschillende delen van de stad. De binnenstad is waar de meeste winkels gevestigd zijn. Maar ook in de andere stadsdelen zijn er meerdere winkelcentra. Genoeg opties dus als je een hele dag wilt winkelen of gewoon je dagelijkse boodschappen moet doen. Ook worden er wekelijks meerdere markten gehouden in de stad.

Vrije tijd

Almere staat bekend om de architectuur en bouwwerken. Door de hele stad zijn er meerdere architectonische bijzonderheden te aanschouwen. Daarnaast zijn er ook een aantal theaters en een bioscoop in de stad.

Qua sport is er genoeg te doen in Almere, er zijn veel actieve verenigingen waarvan er verenigingen van diverse sporten landelijk op hoog of zelfs het hoogste niveau spelen. Zo speelt Almere City in de Jupiler League.

Daarnaast worden er ook diverse sportevenementen georganiseerd in de stad waarvan de Holland Triatlon wel de bekendste is, de op een na oudste lange afstand triatlon van de wereld.

Ook voor de natuurliefhebber is een appartement huren in Almere een goede optie, de stad is omringd door natuur- en recreatiegebieden waarvan de Oostvaardersplassen wel de bekendste zijn. Met een appartement huren in Almere zul je jezelf dan ook niet gauw vervelen.

Nabij gelegen plaatsen

De twee bekendste plekken zijn de steden Lelystad en Amsterdam. Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland en aan de andere kant van Almere ligt de hoofdstad Amsterdam. Ga je een appartement huren in Almere dan zijn dit prachtige plaatsen om eens een bezoek aan te brengen.

Historie

Almere heeft een relatief korte historie. Het gebied waar het gebouwd is was voornamelijk bestemd als landbouwgrond. Toen na de Tweede Wereldoorlog de woningnood hoog was in Nederland en er vooral meer huizen moesten komen voor de mensen rondom Amsterdam werd onder andere de stad Almere gebouwd. Een appartement huren in Almere betekent dus wonen in een van de jongere steden van Nederland.

Bekende personen uit Almere

Almere is de geboorteplaats van enkele voetballers, onder wie Hedwiges Maduro en Mike van der Hoorn en model Yfke Sturm. Ook hebben Ali B., Nicolette Kluijver en Valerio Zeno in Almere gewoond. Bij een appartement huren in Almere kun je dus zomaar een aantal bekende Nederlanders tegen komen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven