×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in alphen-aan-den-rijn

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in alphen-aan-den-rijn, maar bekijk de huurwoningen in Koudekerk Aan Den Rijn

«1»

Appartementen in de omgeving van alphen-aan-den-rijn

Appartement huren Alphen aan den Rijn

Werk je in de Randstad en zoek je een appartement in een centraal gelegen plaats? Dan is een appartement huren in Alphen aan den Rijn een overweging waard. Deze plaats in het Groene Hart is zo gesitueerd dat de vier grote steden op een nagenoeg vergelijkbare afstand liggen. Degenen die een appartement huren in Alphen aan den Rijn zijn met de trein het snelst in Utrecht, maar kunnen ook Rotterdam, Den Haag en Amsterdam binnen één uur vanuit Alphen aan den Rijn bereiken.

Mensen die een appartement huren in Alphen aan den Rijn wonen niet in een stad. De plaats heeft echter wel alle faciliteiten die je van een grotere plaats mag verwachten. Naast een schouwburg en twee bioscopen, vind je in het centrum een uitbreid aanbod aan winkels en horecagelegenheden. De plaats strekt zich uit aan weerszijden van de Oude Rijn en kent een zogenaamde Lage Zijde en een Hoge Zijde. Aan beide zijde van de rivier kun je een appartement huren in Alphen aan den Rijn. Het gemeentebestuur timmert hard aan de weg om de plaats aantrekkelijk te maken en te houden. Na de Hoge Zijde, wordt ook het centrum aan de Lage Zijde opgeknapt. Naast nieuwbouw voor mensen die graag een appartement huren in Alphen aan den Rijn, wordt daar onder andere ook een jachthaven gerealiseerd die in 2016 opgeleverd wordt.

Ga je een appartement huren in Alphen aan den Rijn, dan hoef je overigens niet tot 2016 te wachten voordat er wat te doen is. Ook vanwege het huidige watertoerisme, is de horeca sterk vertegenwoordigd. Houd je van fietsen? Dan biedt de regio een keur aan mogelijkheden. Behalve een appartement huren in Alphen aan den Rijn, kun je daar ook het vogelpark Avifauna en het evenementenpark Archeon bezoeken. Ben jij een sportieveling die een appartement huurt in Alphen aan den Rijn? Dan kun je terecht bij een van de vele fitnesscentra of sportverenigingen. Alphen aan den Rijn kent ook de nodige evenementen. Jaarlijks vindt er een cultureel evenement plaats op Koningsdag, 's zomers een culinair evenement en in september kunnen mensen die een appartement huren in Alphen aan den Rijn de jaarmarkt bezoeken.

Kortom: ga je een appartement huren in Alphen aan den Rijn, dan kies je voor een appartement met een centrale ligging in de Randstad. Wanneer je een appartement huurt in Alphen aan den Rijn hoef je je niet te vervelen en ben je in een korte tijd ook in een van de grote steden en om alles nog leuker te maken: je komt ook te wonen in een stad waar diverse bekende Nederlanders zijn geboren. Zo hebben Johnny Heitinga, Brainpower en Jens Toornstra uit Alphen aan den Rijn.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven