×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Amstelveen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Amstelveen

Appartement huren in Amstelveen

Amstelveen is een gemeente die dicht tegen Amsterdam aan ligt, maar die toch een heel eigen karakter heeft. Een appartement huren in Amstelveen betekent dan ook niet dat je in een veredelde buitenwijk van Amsterdam woont. Een appartement huren in Amstelveen betekent juist dat je kiest voor een middelgrote stad waar het prettig wonen is. Amstelveen werd in 2003 niet voor niets gekozen tot prettigste Nederlandse stad om te wonen!

Winkelen in Amstelveen

Wil je een appartement huren in Amstelveen, dan kom je te wonen in een stad met een leuke binnenstad om te winkelen. De stad heeft vele leuke straatjes met kleine winkeltjes, maar ook een groot winkelcentrum. In Amstelveen vind je winkels als Zara, Bijenkorf, H&M en Rituals, mocht je nog meer keuze willen hebben dan is Amsterdam natuurlijk dichtbij.

Uitgaan in Amstelveen

Ook als je uit wil gaan is het goed te kiezen voor een appartement huren in Amstelveen. In het centrum van de stad vind je namelijk heel wat leuke restaurantjes en bars, maar ook een mooie bioscoop en een groot theater. Kunstliefhebbers kunnen hun hart hier ook ophalen. Je vindt in Amstelveen namelijk het wereldberoemde Cobra-museum, waar zowel de vaste collectie als exposities de bezoekers iedere keer weer weten te verrassen. Amstelveen, op steenworp afstand van Amsterdam Amstelveen ligt zo dicht bij Amsterdam, dat mensen wel denken dat het een onderdeel van de grote stad is. Maar, ga je een appartement huren in Amstelveen, dan kom je wel degelijk in een op zichzelf staande stad. Een stad waarvandaan je zo in het centrum van onze hoofdstad bent. Het openbaar vervoer rijdt de hele dag door naar alle wijken van Amsterdam.

De geschiedenis van Amstelveen

Ga je een appartement huren in Amstelveen, dan huur je een appartement in een stad die in de jaren zestig de snelst groeiende stad van Nederland was. Oorspronkelijk trok de stad voornamelijk rijke Amsterdammers die in een groenere omgeving wilden wonen, maar nu is de stad een aaneenschakeling van moderne wijken. Ga je een appartement huren in Amstelveen, dan heb je genoeg keuze qua stijlen.

Bekende Amstelveners

Een appartement huren in Amstelveen betekent dat je gaat wonen in een stad waar heel wat bekende Nederlanders zijn geboren. Topacteur Michiel Huisman bijvoorbeeld, maar ook de wereldberoemde dj Martin Garrix komt hier vandaan. Er zijn ook heel wat bekende voetballers met roots in Amstelveen, zoals John Bosman en Michael Reiziger.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven