×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Assen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 4 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Assen

Appartement huren Assen

De naam Assen is vooral bekend van de jaarlijkse TT, de oudste motor grand prix ter wereld. Een appartement huren in Assen biedt echter veel meer dan de op het TT-circuit georganiseerde evenementen. Assen is een gemoedelijke provinciestad met een aantrekkelijk winkelcentrum. Een appartement huren in Assen is zeker ook genieten van cultuur en uitgaan.

Een appartement huren in Assen betekent wonen in een moderne stad, waarin de historische elementen prachtig bewaard zijn gebleven. De gezellige winkelstraatjes van Assen komen allemaal uit op het Koopmansplein, het stadshart van Assen. Deze plek betekende in de dertiende eeuw het ontstaan van Assen, na een verplaatsing van het nonnenklooster van Coevorden naar deze plek. Ga je een appartement huren in Assen, dan woon je in de stad waar ook ooit Lodewijk Napoleon zijn zomerverblijf had. Hij zorgde ervoor dat Assen, als één van de laatste Nederlandse steden, in 1809 stadsrechten kreeg.

Wil je de gemakken van de stad graag combineren met de natuur dan is een appartement huren in Assen ideaal. Assen is een groene stad. Grenzend aan het centrum bevindt zich de Gouverneurstuin. Je kunt hier heerlijk wandelen en in de zomermaanden worden er exposities van beeldende kunst gehouden. Aan de randen van Assen vind je het Asserbos en het Amelterbos. Een appartement huren in Assen biedt je de mogelijkheid om vanuit het Amelterbos zo de Drentse hei op te wandelen. Iets buiten Assen zijn ook enkele authentieke Drentse dorpjes te vinden, zoals het museumdorp Orvelte. Zoek je juist de levendigheid van de grote stad, dan is Groningen dichtbij.

Ben je liefhebber van motorsport dan betekent een appartement huren in Assen dat je van nog veel meer evenementen dan de TT kunt genieten. Op het circuit van Drenthe worden veel vaker wedstrijden en speciale dagen georganiseerd, zoals het WK Superbike, de Paasraces en het Truckstar Festival. Ook wordt het terrein rondom het circuit steeds verder uitgebreid. Zo zijn er uitgaans- en congrescentra te vinden.

Vrijetijdsbesteding

Ook als je niet van motorsport houdt, kun je een appartement huren in Assen. De TT is namelijk niet alleen de wedstrijd zelf, maar het betekent dat Assen minimaal een week één en al gezelligheid en vertier is. Zo is er de beroemde TT-kermis en is er in de week voorafgaand aan de TT overal muziek, met als afsluiter de TT-nacht op de vrijdag voor de TT.

Houd je van cultuur en musea dan is een appartement huren in Assen eveneens een aanrader. Het Drents Museum biedt veel wisselende tentoonstellingen en exposeert daarnaast vele vaste historische objecten, zoals het Meisje van Yde. In het parkje voor het museum is het standbeeld van de bekende fictieve held Bartje te bewonderen.

Een appartement huren in Assen betekent echter ook wonen in een stad waar meerdere bekende personen zijn geboren, zoals blueszanger Harry Muskee, zwemster Inge Dekker en vlogger Enzo Knol.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven