×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in assendelft

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in assendelft, maar bekijk de huurwoningen in Krommenie

«1»

Appartementen in de omgeving van assendelft

Appartement huren in Assendelft

Assendelft is een gemeente in Noord-Holland, die bekend staat als de plaats met de grootste dorpstraat van Nederland. Het is een lintdorp dat een rijke geschiedenis combineert met moderne voorzieningen. Ga je een appartement huren in Assendelft, dan kom je te wonen op een plek die van alle gemakken is voorzien, maar toch weg van de drukte van de grote stad.

Winkelen in Assendelft

Ondanks dat Assendelft met zijn ruim 22.000 inwoners geen hele grote plaats is, heeft het toch een flink assortiment winkels. Een appartement huren in Assendelft betekent dan ook niet dat je niet lekker kunt shoppen in je nieuwe woonplaats. De meeste winkels bevinden zich in het winkelcentrum De Saen, waar je bekende zaken als Hema, Blokker, Bart Smit en Etos terugvindt. Hier zitten ook meerdere supermarkten en allerhande winkeltjes die uniek zijn voor Assendelft. Een appartement huren in Assendelft is dan ook een garantie voor een hele nieuwe winkelervaring.

Je vrije tijd besteden in Assendelft

Alhoewel Assendelft eigenlijk te groot is om echt pittoresk te noemen, is het wel een plaats met een geheel eigen karakter. Het bevindt zich in de Zaanstreek, wat betekent dat je er heel wat historische huizen tegen zult komen. Ga je een appartement huren in Assendelft, dan kom je misschien wel terecht in zo'n huis met rijke geschiedenis. In de Zaanstreek heb je vele mogelijkheden om je vrije tijd te besteden. Op sportieve wijze, maar ook met lekker uitgaan of door de prachtige omgeving te verkennen en de Zaanse Schans is om de hoek! Wil je een ruimer aanbod aan winkels en uitgaansgelegenheden, ga dan naar het nabij gelegen Zaandam, waar het centrum recentelijk helemaal is vernieuwd. Werk je in Zaandam of Amsterdam, dan is een appartement huren in Assendelft ideaal.

De geschiedenis van Assendelft

Een appartement huren in Assendelft is een ervaring op zich. De plaats bestaat namelijk al sinds 500 jaar voor Christus! Daar moet wel bij gezegd worden dat het huidige Assendelft enkele honderden meters meer naar het Oosten ligt dan de eerste opgravingen van het plaatsje. Een appartement huren in Assendelft betekent dat je komt te wonen in een traditioneel zeer sportieve plaats. Niet alleen heeft het dorp een groot aantal sportverenigingen, ook bekende sporters als wielrenner Niki Terpstra en voetbalster Daphne Koster zijn hier woonachtig. Alles bij elkaar meer dan genoeg redenen om na te denken over een appartement huren in Assendelft!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven