×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in barendrecht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in barendrecht, maar bekijk de huurwoningen in Ridderkerk

«1»

Appartementen in de omgeving van barendrecht

Appartement huren in Barendrecht

Wil je een appartement huren in Barendrecht? Voordat je zeker weet of een appartement huren in Barendrecht echt is wat je wilt, is het goed om voldoende informatie over de gemeente te hebben.

Veel te beleven in Barendrecht

Barendrecht behoort tot de gemeente Rotterdam en je bent dan ook zo in het centrum van Rotterdam. Wil je een appartement huren in Barendrecht dat is het fijn om te weten dat je eenvoudig met het openbaar vervoer naar het centrum van Rotterdam reist. Blijf je liever in de buurt en heb je toch zin om te winkelen, dan kun je een kijkje nemen in het winkelcentrum de Middenbaan. Ook beschikt de plaats over een woonboulevard. Ga je een appartement huren in Barendrecht, dan wil je vast ook weten wat je er allemaal kunt doen. Barendrecht beschikt over de leuke indoor speeltuin Playcity. Ben je op zoek naar activiteiten voor volwassenen, dan is het een idee om het nabij gelegen Rotterdam te bezoeken. Hier vind je activiteiten als de Spido, de Euromast, theaters en bioscopen.

Historie van Barendrecht

Besluit je dat je wilt overgaan tot een appartement huren in Barendrecht, dan is ook een stukje geschiedenis interessant. De gemeente Barendrecht heeft lange tijd bestaan uit 3 delen, Oost-Barendrecht, West-Barendrecht en Carnisse. Dit waren toen de 3 ambachtsheerlijkheden. De oudste vermelding van het gebied Oost-Barendrecht dateert uit 1264. In de 13e en 14e eeuw had het gebied veel te maken met dijkdoorbraken en in de jaren erna is er hard gewerkt om dit in de toekomst te voorkomen. In 1836 werden de gemeenten verenigd tot één geheel: Barendrecht. Een appartement huren in Barendrecht, betekent dat je in een gemeente gaat wonen met een eeuwen oude geschiedenis. Eén van de meest bekende personen die is geboren en nog steeds woonachtig is in Barendrecht, is Olympisch Zwemkampioene Inge de Bruin. In de gemeente vind je ook het Inge de Bruin Sportfondsenbad, hier kun je zowel recreatief zwemmen als banen zwemmen.

Naast de mogelijkheden van een appartement huren in Barendrecht, vind je in de gemeenten ook mooie eengezinswoningen. Door rond te kijken in het aanbod krijg je een goed beeld van de huidige mogelijkheden. Een appartement huren in Barendrecht betekent genieten van rust, met de mogelijkheid om binnen een half uur tussen de drukte van de grote stad te staan.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven