×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Bennekom

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Appartementen in de omgeving van Bennekom

Appartement huren in Bennekom

Ga je een appartement huren in Bennekom, dan kom je in een rustige omgeving terecht. Bennekom is een gezellig dorp dat van alle gemakken voorzien is. Het centrum van Ede is dichtbij, je bent dus ook zo in de stad. Je kunt onder andere een appartement huren in Bennekom op de van Brienenstraat of op de Acacialaan.

Naast het appartement huren in Bennekom, kun je ook kamers, studio's en andere woningen huren. Voor elk type huurder is een appartement, van gezinnen tot aan studenten.

Winkelen

Bennekom heeft een leuk centrum. Het is niet erg groot, maar de benodigde winkels zijn er wel. In het centrum vind je een supermarkt, kledingwinkels, een drogist, speelgoedwinkels en horecagelegenheden. Voor een dagje shoppen kun je ook goed naar Ede. Ede heeft een groot centrum met een ruim en gevarieerd winkelaanbod. Ga je een appartement huren in Bennekom, dan kun je iedere vrijdag tot 20:00 uur winkelen. Koopzondagen zijn er niet tijdens het appartement huren in Bennekom. Wel ziet het er naar uit dat Ede binnenkort koopzondagen krijgt.

Vrije tijd

Ook al is Bennekom niet heel groot, toch is er meer dan genoeg te doen ga je een appartement huren in Bennekom. Bennekom heeft een groot openlucht zwembad; De Vrije Slag. Dit zwembad heeft verschillende baden en is leuk voor groot en klein. Ook is er in Bennekom zelf een Kijk & Luister Museum. In dit museum vind je alles over diverse instrumenten en muziekstukken. Nabijgelegen steden zoals Hoekelum en Barneveld bieden ook leuke activiteiten. Hoekelum heeft bijvoorbeeld een kaasboerderij waar je zelf kaas kunt maken en ook is er bij Bennekom het restant van kasteel Harslo te vinden, waarvan alleen het poortgebouw nog bestaat.

Geschiedenis

Een appartement huren in Bennekom is leuk omdat je in een dorp terecht komt met een rijke geschiedenis. Er wonen al duizendenjaren mensen in Bennekom. Niet lang geleden werden er resten opgegraven van een boerderij die waarschijnlijk stamt uit de ijzertijd (800 - 500 v Chr.). Geschiedenis van Bennekom zie je midden in het centrum terug. Hier staat de Oude Kerk, deze kerk dateert uit de twaalfde eeuw. Bennekom is heel even een gemeente geweest, dit was in 1812. Dit duurde echter maar zes jaar, toen behoorde Bennekom weer tot de gemeente Ede. Ga je een appartement huren in Bennekom dan zijn er best wat BN'ers die je tegen kunt komen. Zo woont Spangas actrice Titia Hoogendoorn in Bennekom en is radio DJ Miranda van Holland er geboren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven