×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in best

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in best, maar bekijk de huurwoningen in Oirschot

«1»

Appartementen in de omgeving van best

Een gezellig dorp midden tussen de steden

Best ligt ten noordwesten van Eindhoven tussen Oirschot en Son en Breugel. Je woont hier vlakbij de A2 richting Den Bosch en Eindhoven, de A58 naar Tilburg en de A50 richting Nijmegen. Ook is er een treinstation aanwezig. Je kunt hier dus alle kanten op en toch genieten van het gezellige dorpsleven, een ideale combinatie.

Kies je een appartement in het centrum of in een buitenwijk?

Er is ruime keuze uit royale appartementen van ongeveer 150 m2, bijvoorbeeld in de Hoofdstraat met vele winkels en vlakbij het treinstation. De 3- en 4-kamer appartementen hebben een fraai dakterras en parkeerruimte in de kelder. In de kindvriendelijke wijk Wilhelminadorp aan de Jan Campertstraat vind diverse appartement met eigen parkeerruimte. Aan de Terrashei in de wijk Heivelden aan de westkant van het dorp bevinden zich luxueus afgewerkte 6-kamer hoekappartementen voor grotere gezinnen.

Voldoende faciliteiten en mooie natuur

Best is rond 1700 gebouwd en in de 20e eeuw behoorlijk gegroeid door de vestiging van de schoenfabriek Bata. Het telt ongeveer 28.000 inwoners. De fraaie Odulphus-kerk uit de 19e eeuw bepaalt het dorpsaanzicht. Met carnaval heet het dorp 'klompengat', omdat er vroeger veel klompen werden gemaakt. Je vindt hier ruim voldoende café's, restaurants, scholen en sportverenigingen. De omgeving met bossen, heide en vennen is geschikt voor mooie fiets- en wandeltochten. Kijk bij directwonen.nl naar het regelmatig wisselende aanbod van appartementen in Best. Met een speciaal smart account blijf je voortdurend op de hoogte.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven