×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in beverwijk

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in beverwijk, maar bekijk de huurwoningen in Heemskerk

«1»

Appartementen in de omgeving van beverwijk

Appartement huren in Beverwijk: Van Beverhem naar Beverwijk

Beverwijk is een gewilde woonplaats, niet in de laatste plaats vanwege haar ideale ligging in het Westen van Nederland, vlakbij zee. Een appartement huren in Beverwijk is dan ook erg populair. In tegenstelling tot wat de naam van de plaats doet vermoeden, heeft de geschiedenis van Beverwijk niets te maken met bevers. 'Bever' verwijst in dit geval namelijk naar een achternaam. Van oorsprong heette de plaats Beverhem, wat zoiets betekent als 'nederzetting van Bever'. De eerste vermelding van Beverhem dateert van de periode 896-953 na Christus. In 1276 werd voor het eerst de naam Beverwijk in geschriften genoteerd. Inmiddels telt Beverwijk zo'n 40.000 inwoners; een appartement huren in Beverwijk is tegenwoordig erg gewild.

Strand, kunst en cultuur in Beverwijk

Beverwijk telt een aantal historische bezienswaardigheden, zoals de Wijkertoren en de Grote Kerk, Huize Westerhout 't Slot van Koninghsberghen. Wat betreft vrije tijd is er in Beverwijk genoeg te doen: binnen 9 minuten ben je op het strand. Daarnaast biedt een appartement huren in Beverwijk ook alles wat je nodig hebt op het gebied van winkelen, sport en recreatie. In het gezellige centrum vind je winkels en restaurants; daarnaast kun je elk weekend terecht in De Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Wat betreft sport beschikt Beverwijk onder andere over verenigingen voor atletiek, voetbal en een korfbal. Niki Terpstra en Astrid Joosten zijn voorbeelden van bekende Nederlanders die uit Beverwijk komen. Een appartement huren in Beverwijk kan in één van de negen wijken, die ieder een eigen karakter hebben.

Beverwijk: alle mogelijkheden voor een actief buitenleven

Een appartement huren in Beverwijk betekent wonen in een natuurrijke omgeving. Niet alleen ligt de plaats vlakbij het strand van Wijk aan Zee, ook het Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt dichtbij. Ten slotte bevinden zich in en om Beverwijk diverse parken en ligt aan de oostelijke rand van de plaats het bos De Buitenlanden. Naast Wijk aan Zee liggen ook Heemskerk en IJmuiden dichtbij Beverwijk. Nog een reden waarom een appartement huren in Beverwijk gewild is, is dat Amsterdam per auto in ongeveer een half uur te bereiken is. Beverwijk biedt haar inwoners daarmee een combinatie van buitenleven en de praktische nabijheid van een grote stad. Het is dan ook niet gek dat een appartement huren in Beverwijk erg populair is.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven