×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Boxtel

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 1 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Boxtel

Een appartement huren in Boxtel

Wat maakt een appartement huren in Boxtel nu zo aantrekkelijk? Woon je in Boxtel, dan woon je in een centraal gelegen stad. Boxtel is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente in Noord-Brabant. De stad is gesitueerd rond de oevers van de rivier de Dommel. Belangrijke steden als Tilburg, Eindhoven en 's-Hertogenbosch bevinden zich op luttele minuten afstand. Dit maakte Boxtel al vroeg tot een belangrijk knooppunt. Ben je op zoek naar een centrale woonplaats? Dan is een appartement huren in Boxtel de ideale oplossing.

Een appartement huren in Boxtel: wonen een wonderlijke plaats

Niet alleen voor strategen, maar ook voor cultuurliefhebbers is een appartement huren in Boxtel een goed idee. De stad Boxtel komt al voor in oude documenten uit de 11e eeuw. Het grondgebied behoorde toen nog toe aan de Abdij van Echternach. Harpert de Buchestelle was de eerste bekende heer van Boxtel. Een tweede document waarin de naam Boxtel voorkomt dateert uit 1173. Ene Gerardus van Bucstel treedt hierin op als getuige. Tot het jaar 1794 werd de heerlijkheid van Boxtel bestuurd door adellijke families die zetelden in het Kasteel Stapelen. En wist je dat Boxtel tevens beroemd werd als bedevaartsplaats? Volgens de overlevering voltrok zich rond 1380 het Heilig Bloedwonder. Dit leidde tot een grote stroom bedevaartgangers. Nog altijd wordt elke eerste zondag na Pinksteren de zogenaamde Bloedprocessie gehouden. Bekende namen uit Boxtel zijn Yvon Jaspers, de welbekende presentatrice van Boer Zoekt Vrouw, maar ook hockeyster Renske van Geel, journalist Chiel Hulshof en de zanger Dennis Wels hebben hun roots in Boxtel.

Een appartement huren in Boxtel: werken en genieten

Houd je van cultuur en historie? Dan is een appartement huren in Boxtel beslist een aanrader. Deze bijzondere plaats kent tal van kloosters, kerkgebouwen en rijksmonumenten. Ook natuurliefhebbers kunnen met gerust hart een appartement huren in Boxtel. De stad is gelegen in het dal van Dommel en het Smalwater, in het hartje van nationaal landschap het Groene Woud. Dit betekent dat je eindeloos kunt genieten van adembenemende landschappen. En houd je van shoppen? Ook dan is een appartement huren in Boxtel dé manier om aan je trekken te komen. In het sfeervolle hart van Boxtel vind je een mix van lokale winkeltjes, landelijke ketens en gezellige horecagelegenheden. Pak je het liever groots aan? Bezoek dan zeker de bruisende winkelsteden Den Bosch, Tilburg en Eindhoven!

De strategische ligging maakt Boxtel tot een gewilde vestigingsplaats voor bedrijven. Combineer je werkgelegenheid graag met aangenaam wonen? Dan is een appartement huren in Boxtel de perfecte oplossing.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven