×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in brielle

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in brielle, maar bekijk de huurwoningen in Maassluis

«1»

Appartementen in de omgeving van brielle

Een appartement huren in Brielle: rustig en met een wereldstad om de hoek

Unieke locatie

Een appartement huren in Brielle is kiezen voor een woning op het eiland Voorne. De stad in Zuid-Holland kent een interessante geschiedenis. Het jaartal 1572 speelt daarbij een belangrijke rol. In dat jaar belegerden de Geuzen de stad en moesten de Spanjaarden zich voor de eerste keer in een Nederlandse stad gewonnen geven. Dat was op 1 april, de datum waarop de stad al vele jaren uitbundig zijn eigen 'bevrijdingsdag' viert.

Ontspannen genieten

Huur je hier een appartement, dan heb je een bruisend cultureel stadsleven direct voor de deur. Op de laatste zondag van de maand juli trekken muziekliefhebbers uit de wijde omgeving hier naartoe om van het 'Brielle Blues' te genieten. De binnenstad met leuke restaurantjes en gezellige cafés nodigt uit tot shoppen met aansluitend een lunch of 's avonds een etentje in de haven. Daarnaast beschikt het stadje over een eigen zeilschool en ligt op ruim 10 kilometer afstand een heerlijk strand.

Altijd dichtbij

Waar je in Brielle ook woont, alles is redelijk dicht in de buurt. Dat is het grote voordeel van deze prachtige, overzichtelijke stad met de vele gezichten en interessante omgeving. De binnenstad geldt als een van de zeven wijken. De buurten Rugge en Zuurland beschikken over een eigen winkelcentrum, terwijl je in de wijk Meeuwenoord dicht aan het Brielse Meer woont. Elke locatie heeft zijn charmes. Via de A15 en de A4 ben je in een half uurtje in hartje Rotterdam.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven