×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Brunssum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Brunssum

Appartement huren in Brunssum

Een appartement huren in Brunssum kan jou al snel laten merken hoe uniek deze mooie Limburgse stad is. Niet alleen een rijke geschiedenis, maar ook een interessant heden maken deze stad erg speciaal. Een appartement huren in Brunssum heeft daarom ontzettend veel te bieden.

De rijke geschiedenis van Brunssum

Een appartement huren in Brunssum zal je ten eerste snel laten merken dat de geschiedenis van deze stad nog goed terug te zien is in het stadsbeeld. Er zijn namelijk aanwijzingen dat deze stad in de prehistorie al bewoond was, maar pas in het jaar 1150 werd de naam Brunssum voor het eerst genoemd. De jaren daarna was Brunssum vooral een gehucht waar de mensen van de landbouw leefden. Toch veranderde dit in de 20e eeuw toen er verschillende staatsmijnen werden opgericht. Brunssum werd toen het centrum voor steen- en bruinkoolwinning, wat ervoor zorgde dat de stedelijke ontwikkeling al snel op gang kwam. Brunssum is nog steeds erg bekend dankzij dit mijnverleden. Dankzij een appartement huren in Brunssum zal je ook al snel zien dat er veel bekende inwoners in deze stad gewoond hebben. Hierbij kan je denken aan de oud-voetballer Kevin Hofland, de acteur Frans Keulen en de atleet Bob Altena.

Altijd wat te beleven dankzij een appartement huren in Brunssum

Een appartement huren in Brunssum zal je ook laten merken dat er naast de interessante geschiedenis nog een heleboel meer te beleven is in de stad. Ten eerste zijn er de mooie bezienswaardigheden, die je nog herinneren aan het verleden van Brunssum. Daarnaast zijn er ook nog genoeg mogelijkheden om jezelf aan te sluiten bij een sportvereniging, maar ook een wandeling om al het groen in Brunssum te bewonderen is zeker mogelijk. Winkelen is ook een bezigheid waar je jezelf in Brunssum heel goed mee bezig kunt houden, aangezien er een mooi winkelcentrum is met een groot aanbod aan verschillende soorten winkels. Ook zijn er veel verschillende evenementen in Brunssum, waardoor je jezelf nooit hoeft te vervelen. Goede voorbeelden hiervan zijn het Oktoberfeest, de kermis en de Folkloristische Parade. Buiten Brunssum is er ook nog genoeg te beleven waar je dankzij een appartement huren in Brunssum al snel achter kunt komen. De Brunssummerheide is bijvoorbeeld een erg mooi natuurpark tegen Brunssum aan. Daarnaast ligt Brunssum vlakbij steden zoals Sittard en Heerlen, waardoor je hier erg gemakkelijk naartoe kunt voor een leuk dagje weg. Hier kan je bijvoorbeeld lekker winkelen, genieten van de mooie bezienswaardigheden of de heerlijke horecagelegenheden. Ook zijn er buiten de steden leuke bezienswaardigheden, zoals kastelen en de mooie Limburgse natuur. Daarnaast ligt Brunssum vlakbij de Duitse grens, waardoor een bezoek aan dit land zo gebeurd kan zijn. Een appartement huren in Brunssum heeft daarom ontzettend veel te bieden.

Een appartement huren in Brunssum kan precies datgene zijn waar jij naar op zoek bent. Deze stad is namelijk erg veelzijdig, waardoor een appartement huren in Brunssum de perfecte keuze voor iedereen kan zijn. Een appartement huren in Brunssum kan namelijk precies bij jou passen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven