×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Bussum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Bussum

Appartement huren Bussum

Een appartement huren in Bussum? Je komt dan te wonen in een uniek stukje Nederland. Niet alleen was Bussum de locatie van een belangrijk deel van de geschiedenis van de Nederlandse televisie, het is ook nog eens gelegen in een mooi stukje Nederland. Het ligt daarnaast mooi centraal, met steden als Amsterdam, Hilversum en Amersfoort op korte afstand. Een appartement huren in Bussum is dan ook perfect voor forenzen.

Shoppen in Bussum

Het leuke aan winkelen in Bussum is dat je, naast enkele bekendere winkelketens, ook een grote diversiteit aan originele winkels terugvindt. Ga je een appartement huren in Bussum, dan heb je de keuze uit winkels die je nergens anders vindt. Deze winkels vind je in het centrum, vooral in de Kapelstraat en Spiegelstraat.

Je vrije tijd besteden in Bussum

Een appartement huren in Bussum is een garantie voor wonen op een unieke plek, waar door de jaren heen vele bekende schrijvers en andere kunstenaars zijn neergestreken. Ze werden aangetrokken door zowel de rust als het landschap. Je kunt in Bussum en omgeving heerlijk fietsen of wandelen, en daarbij even al je dagelijkse beslommeringen vergeten. Je kunt ook lekker uitgaan in Bussum, dat een gezellig centrum heeft met een ruime keuze uit bars en restaurants. Ook staat in Bussum het beroemde theater 't Spant, waar door de jaren heen heel wat televisie-uitzendingen vandaan zijn gekomen. Ga je een appartement huren in Bussum, dan hoef je jezelf niet te vervelen!

Midden in 't Gooi

Wil je een appartement huren in Bussum, dan woon je midden in 't Gooi, een bijzonder deel van Nederland. Er wonen heel wat bekende Nederlanders in 't Gooi, die de rust en omgeving waarderen. Je zou zomaar mensen als Caroline Tensen, Julia van der Toorn of Raoul Heertje tegen kunnen komen. In 't Gooi vind je onder andere mediahoofdstad Hilversum en leuke plaatsjes als Naarden en Muiden. Desondanks ligt Bussum ook op niet al te grote afstand van Amsterdam.

Geschiedenis van Bussum

Een appartement huren in Bussum betekent een woning vinden in een plaats waar een belangrijk deel van de Nederlandse tv-geschiedenis heeft plaatsgevonden. De allereerste Nederlandse tv-uitzending werd uitgezonden vanuit Bussum. Jarenlang was Bussum het hart van de Nederlandse televisie, tot de Nederlandse televisiebedrijven besloten naar Hilversum te verhuizen. Toch vind je in Bussum nog veel herinneringen aan de roemrijke geschiedenis terug. Toch leuk om te weten, wil je een appartement huren in Bussum!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven