×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Capelle Aan Den Ijssel

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Capelle Aan Den Ijssel

Appartement huren Capelle Aan Den Ijssel: Midden in het leven

Een appartement huren in Capelle aan den IJssel? Dan woon je in een gemeente met een rijke historie dat midden in de Randstad ligt. Deze gemeente heeft tal van voorzieningen, zoals 30 winkelcentra. Winkelcentrum Koperwiek maakt onderdeel van het stadscentrum en telt maar liefst 100 winkels. Bovendien heeft Capelle aan den IJssel een eigen theater, het Isala Theater, waar regelmatig musicals te bezichtigen zijn of bekende artiesten optreden als Jörgen Raymann, Brainpower of Van der Laan en Woo optreden. Heb je kinderen en wil je een appartement huren in Capelle aan den IJssel? Voor jongeren is er in de stad veel te doen. Sinds 2010 heeft de gemeente een nieuw jongerencentrum. Een appartement huren in Capelle aan den IJssel betekent dus dat faciliteiten binnen handbereik zijn!

Van klein naar groot

Appartement huren in Capelle aan den IJssel? Dan kies je voor een stad met historie. De geschiedenis gaat ver terug. De gemeente strekt zich vandaag de dag uit langs de rivier tot aan de monding in de nieuwe Maas. Al in de tweede eeuw na Christus was er bebouwing langs de rivier de Hollandsche IJssel. In het dorpje Capelle woonde veel zalmvissers en steenbakkers. De bewoners leefden van de rivier gerelateerde bedrijvigheid. Deze situatie duurde tot halverwege de twintigste eeuw. Capelle van den IJssel is nu uitgegroeid tot een middelgrote stad. Een appartement huren in Capelle aan den IJssel zorgt er ook voor dat je dichtbij grote steden als Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer bent. In de stad is Jet Bussemaker, de huidige minister van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap geboren. Anno 2015 mag de stad tot zijn inwoners bekende Nederlanders als Sascha Visser en Jan Peter Balkenende rekenen.

Moeite waard

Een appartement huren in Capelle aan den IJssel? Dan ga je wonen in een stad met een aantal historische bezienswaardigheden. Het bekendste is misschien nog wel de Capelse Dorpskerk. Deze kerk brandde op 30 mei 1574 helemaal af, maar volledig in tact hersteld. Een andere bezienswaardigheid is het Dief- en duifhuis.

Midden in het leven

Een appartement huren in Capelle Aan Den IJssel betekent dat je altijd midden in het leven zit. Wil je een appartement huren in Capelle aan den IJssel? Goede en veel gewilde straten zijn bijvoorbeeld Louvre Woldberg, de Diabellistraat of het Paradijsselpark. Daarnaast zijn de Rubenssingel en het Slotplein geliefde plekken.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven