×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in de-bilt

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in de-bilt, maar bekijk de huurwoningen in Bilthoven

«1»

Appartementen in de omgeving van de-bilt

Appartement huren in de Bilt

Zou jij graag een mooi appartement huren in De Bilt? Dan is het handig om vooraf wat informatie in te winnen over de plaats en hoe een appartement huren in De Bilt in zijn werk gaat. Om al je vragen beantwoordt te krijgen, is het altijd goed een lijstje te maken met hetgeen je zoekt. Om je een beeld te geven bij de gemeente, hebben wij alvast het een en ander voor je uitgezocht.

De gemeente De Bilt ligt in de provincie Utrecht en is in het verleden door een maandblad uitgeroepen tot beste gemeente van Utrecht om in te wonen. Wil je een appartement huren in De Bilt, dan kun je voortaan shoppen in het gezellige winkelhart Hessenweg & Looydijk. In het winkelhart kun je tijdens het shoppen ook een drankje doen of een hapje eten. Ga je liever naar een groter winkelcentrum en wil je toch een appartement huren in de Bilt? Pak dan eenvoudig de bus of trein rechtstreeks naar het centrum van Utrecht. Wil je liever iets ontspannend doen, ga dan eens een dagje midgetgolfen bij Midgetgolf Bilthoven. De midgetgolf is gelegen in een bosrijke omgeving en staat garant voor een plezierige dag. Een appartement huren in De bilt, betekent dat je in de buurt woont van verschillende bezienswaardigheden. Zo vind je er het historische Fort de Bilt en de Oude School uit 1652. Je kunt natuurlijk ook uitwijken naar Utrecht en daar een museum bezoeken of de Domtoren beklimmen.

Verschillende grote namen uit de politiek, de sportwereld en uit de showbizz zijn geboren in De Bilt. Zo zijn onder andere voetballer Wim Flight, presentatrice Jetske van der Elsen en politica Manja Smits er geboren. Uit archeologisch onderzoek blijkt dat het gebied waar nu het dorp De Bilt ligt al 2000 jaar voor Christus bewoond was. Dit is gebleken uit de vondsten die zijn gedaan, zoals grafheuvels uit de bronstijd. Een appartement huren in De Bilt betekent daarmee dan ook wonen op een plek met een eeuwenoude geschiedenis.

Ben je op zoek naar de rust van een dorp, maar wil je ook nog kunnen genieten van het stadsleven. Dan is een appartement huren in De Bilt voor jou misschien wel de ideale keuze. Weet je nog niet zeker of een appartement huren in De Bilt is wat je wilt, kijk dan eens naar de andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een het huren van een woonhuis of studio.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven