×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Deventer

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Deventer

Appartement huren Deventer

Wil je een appartement huren in Deventer? Deze mooie stad in Overijssel heeft je veel moois te bieden. Deventer behoort tot de vijf oudste steden van Nederland en dat maakt het een unieke plek om te wonen. De theoloog Geert Grote maar ook voetbaltrainer Gertjan Verbeek werden geboren in Deventer.

Winkelen

Het historische centrum van Deventer is klein maar fijn. Rondom het stadsplein de Brink zijn veel winkels gevestigd. Bekende winkelstraten zijn de Walstraat, de Lange Bisschopstraat en de Korte Bisschopstraat. Hier vind je veel bekende winkels zoals de H&M, maar ook kleinere boetiekjes. In het centrum vind je ook veel antiquariaten en boekenwinkels, wat de stad een sfeervolle uitstraling geeft. Als je kiest voor een appartement huren in Deventer, ga hier dan zeker eens langs.

Vrije tijd

Wil je een appartement huren in Deventer, dan zal je niet snel verveeld raken. Jaarlijks vindt er in Deventer de grootste boekenmarkt van Europa plaats. Een ander feestelijk evenement is het Dickens Festijn. Mensen gaan er verkleed als personages uit de boeken van Charles Dickens. Wil je een appartement huren in Deventer en houd je van geschiedenis? Bekijk dan zeker het oude Waaggebouw. Deze waag is namelijk de oudste van Nederland.

Historie

Wil je een appartement huren in Deventer? Dan kan je komen wonen in een stad met een rijke historie. Deventer is is net als Zwolle een Hanzestad en stamt uit de Romeinse tijd. Van de 11e tot en met de 16e eeuw was Deventer een levendige handelsstad. Deventer was ook lange tijd een belangrijk religieus centrum. De moderne devotie van Geert Grote vond hier haar begin. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn er in Deventer veel woningen verwoest. Maar haar unieke karakter heeft Deventer nooit verloren. Een appartement huren in Deventer betekent wonen in een bijzondere historische stad.Zeker iets om mee te nemen als tijdens het appartement huren in Deventer!

Omliggende steden

Rondom Deventer liggen tal van leuke steden die je kunt bezoeken. Natuurlijk is Zwolle een goede optie. Breng daar een bezoek aan Museum de Fundatie of beklim de Peperbus. Zutphen ligt ook niet ver van Deventer. Met haar mooie historische centrum is het een goede bestemming voor een dagje uit. Hier vind je maar liefst 450 rijksmonumenten en romantische hofjes. Een appartement huren in Deventer is dus zeker een goed idee!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven