×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Didam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Appartementen in de omgeving van Didam

Appartement huren Didam

Een appartement huren in Didam dat wil zeggen dat je een speciale keuze hebt gemaakt. Didam is een plaats tussen de rivier de Rijn, de IJssel en de Oude IJssel. Als je nu door de plaats wandelt, heb je het misschien niet gelijk in de gaten, maar Didam heeft een rijke en oude geschiedenis. Al in de tijd dat de Romeinen hier woonden, was er een nederzetting en tot 1606 had Didam zelfs een kasteel.

Een appartement huren in Didam, voor de geschiedenis of voor het fietsen?

Didam ligt dicht bij de Duitse grens en een gedeelte van de geschiedenis verbonden is geweest met het Hertogdom Kleef, nu Kleve. Didam is een onderdeel van de Liemers en er zijn nog steeds bewoners die zeggen dat Didam dus niet in de Achterhoek ligt. Door een appartement huren in Didam word je een deelnemer aan die discussie.

Winkelen in Didam

Didam is geen grote stad, het is een dorp gebleven, maar dat wil beslist niet zeggen dat het een achtergebleven plaats is. Je kunt er leuk winkelen, zo zijn er enkele grote winkelketens maar er zijn ook zeker andere leuke kleine winkeltjes. Er zijn een aantal winkelstraten in Didam, maar de Wilhelminastaat en de Oranjestraat zijn toch wel de belangrijkste. Natuurlijk, in een plaats waar landbouw zo belangrijk is, de Welkoop is er ook.

Vrije tijd en plezier

Een appartement huren in Didam, dat betekend dat je er ook je vrije tijd door gaat brengen. Didam mag dan bekend staan om de schutterijen, wat leuk is als je een schutter bent, er is meer te doen. Er zijn een aantal gezellige cafés en heel goede restaurants voor het eten en drinken, maar ook de sport wordt niet vergeten.

Het meest bekende sportevenement is toch wel de nieuwjaarsduik. Jazeker, die wordt niet alleen aan de kust georganiseerd. Didam heeft drie voetbalverenigingen en ook volleybal, basketbal, tafeltennis, badminton en natuurlijk zwemmen staan op de lijst. Er is een zwembad en een sporthal naast de diverse clubterreinen. De kampioenschappen steltlopen zijn bijzondere evenementen waarvan je kunt genieten tijdens een appartement huren in Didam. Kortom, voor sporters is Didam zeker een prachtige plaats om te wonen.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Didam mag dan op een door rivieren beschermde plaats liggen, dat wil niet zeggen dat de verbindingen slecht zijn. Met de trein zijn Zevenaar en Arnhem makkelijk te bereiken en ook Doetinchem is niet ver weg.

Bekende personen in Didam

Er zijn een aantal bekende mensen geboren en getogen in Didam, zoals de theoloog Jan ter Laak, de beeldend kunstenaar Carel Lanters, om er maar een paar te noemen. Er komen natuurlijk ook voetballers vandaan, maar ook een roeier en een triatleet. Je kunt natuurlijk een appartement huren in Didam om een bekende Nederlander te worden, en dat kan ook nog. Wil je wereldkampioen steltlopen worden, Didam is de ideale springplank. Het huidige wereldrecord op de 100 meter staat op naam van de Didammer Roy Luiking, 13,1 sec.

Een appartement huren in Didam, de woonplaats

En hoe is Didam als woonplaats? Een appartement huren in Didam maakt je inwoner van de gemeente Montferland met 35.049 inwoners. Alle diensten van een grote gemeente, en toch een appartement huren in Didam, een kleine plaats. Didam is een kleine plaats, maar het is wel een woonplaats. Er is geen grote industrie, maar er zijn diverse werkgevers in de buurt. Een appartement huren in Didam kun je doen om aan werk te komen, of omdat je werkt in de omgeving. Waarom een appartement huren in Didam? Gewoon omdat het er leuk wonen is!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven