×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Diemen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Diemen

Appartement huren Diemen

Er bestaat in ons land waarschijnlijk geen forensen plaats met een langere historie dan Diemen, dat haar naam ontleent aan het nog altijd bestaande riviertje De Diem. De eerste bewoning dateert al van de elfde eeuw, waardoor de plaats zo'n twee eeuwen ouder is dan Amsterdam, waar de plaats nauw aan gelieerd is. Veel bekende 'Amsterdammers' als Daley en Danny Blind, Sjaak Swart of acteur Tim Douwsma wonen of woonden er. De schoonheid van het centrum komt goed tot uiting in de vele tekeningen en etsen die de vermaarde schilder Rembrandt ooit van Diemen maakte. En nog altijd zijn er historische ijk punten die wijzen op het rijke verleden, zoals de dorpssmederij De Oude Smidse, de gerestaureerde Schuilkerk De Hoop en het voormalig gemeentehuis.

Groenrijk, maar met veel historie

Een appartement huren in Diemen is niet voor niets heel populair. Het bruisende Amsterdam ligt immers om de hoek, maar de plaats is veel groen rijker dan de metropool. Het enkele decennia geleden aangelegde Diemerbos, het Penbos, natuurpark Spoorzicht in het centrum en de Diemer Vijfhoek met het fort Diemerdam zijn prachtige rust punten in de nabijheid van het drukke Amsterdam. En de fraaie Gaasperplas is nabij. De ideale plaats dus voor mensen die in Amsterdam werken, maar buiten werktijd in een rustige omgeving willen verblijven. Bovendien liggen de huurprijzen van appartementen, woningen, studio’s er natuurlijk een stuk lager dan in een groot deel van de hoofdstad.

Makkelijk bereikbaar

Een appartement huren in deze plaats biedt dus vele voordelen, ook al omdat het openbaar vervoer er van stedelijk niveau is met onder meer metro- en treinstations. Voor de cultuur liefhebbers is Theater De Omval een leuke pleisterplaats waar regelmatig try-outs van voorstellingen van bekende artiesten plaatsvinden. Ook een aanrader is veilinghuis De Eland, waar antiek en curiosa voor een zacht prijsje op de kop getikt kan worden. Wie een appartement, woning of studio huurt in deze plaats, combineert dus het levendige stadskarakter met de rust van een voormalig agrarisch dorpje.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven