×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Dordrecht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Dordrecht

Appartement huren Dordrecht

Wil je stads wonen of liever in een dorpse omgeving? Wonen aan het water, in het groen, in een nieuwe woonwijk of juist in de binnenstad? In Dordrecht kan het! Een appartement huren in Dordrecht is dus ook voor jou een goede mogelijkheid.

Winkelen

Het idyllisch stadshart heeft alle voorzieningen die je nodig hebt. In de Voorstraat, met zijn kleine zijstraten, is een grote diversiteit aan winkels. Een appartement huren in Dordrecht geeft je ook de mogelijkheid om eens lekker te shoppen in het overdekte Drievriendehof of een kijkje te nemen in winkelgalerij Paradium.

Vrije tijd en plezier

Kom je een appartement huren in Dordrecht, weet dan dat er een rijk verenigingsleven is. Dordt Sport geeft aan iedereen ruimte voor beweging, kom musiceren bij een van de 14 muziekverenigingen of sluit je aan bij de Vereniging Dordrechts Museum. Dordrecht is ook actief op het gebied van festivals en evenementen. Jaarlijks kun je terecht bij het popfestival Wantij, de boekenmarkt en de zomerkermis. Tweejaarlijks verandert de stad in 'Dordt in Stoom'. Voor jong en oud is er altijd voldoende te doen.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Een appartement huren in Dordrecht brengt je dicht bij Rotterdam, de grootste havenstad van Nederland waar van alles te beleven is. Maar neem ook eens een kijkje in Zwijndrecht waar veel mogelijkheden zijn voor fietsers en wandelaars. Of ontdek Papendrecht door vanuit Dordrecht met de waterbus naar de overkant te varen. Met een appartement huren in Dordrecht ligt de Randstad aan je voeten.

Historie

In de 12e eeuw kreeg Dordrecht echt vorm. Wat begon als een kleine nederzetting aan het veenstroompje Thure, groeide uit tot een handelsstad waar schippers hun goederen kwamen overladen. Dordrecht ging door de jaren heen langs hoge toppen en diepe dalen. Aan de andere kant kreeg Dordrecht een sleutelpositie bij de verdediging van Holland en speelt het in 1953 een belangrijke rol als uitvalsbasis voor de hulpverlening bij de watersnoodramp. Een appartement huren in Dordrecht biedt jou de kans om te wonen in deze plaats met haar rijke historie.

Bekende personen uit de stad

Bekende Dordtenaren zijn schrijver Ronald Giphart, bioloog Freek Vonk en voetballers Elvis Manu en René van der Gijp. Stap in de voetsporen van deze creatieve en sportieve personen en kom een appartement huren in Dordrecht.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven