×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in elst-gld

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in elst-gld, maar bekijk de huurwoningen in Huissen

«1»

Appartementen in de omgeving van elst-gld

Appartement Huren in Elst

Elst is een leuk dorp voor het huren van een woning. Je kunt een appartement huren in Elst maar ook een kamer of een huurwoning. Elst bevindt zich tussen Arnhem en Nijmegen. Je hebt de luxe van heerlijk wonen in een rustig dorp, maar je woont tegelijkertijd vlakbij twee grote steden. Ga je een appartement huren in Elst, dan is er altijd genoeg te doen. Elst beschikt over diverse voorzieningen, er is veel groen en Elst heeft een sfeervol centrum.

Winkelen

Het winkelaanbod in het centrum van Elst is niet enorm, maar toch zijn alle basiswinkels er. Je kunt er kleding kopen, elektronica, er is een postkantoor en er zijn bouwmarkten. Wil je echt een dagje lekker winkelen, dan kun je, mocht je een appartement huren in Elst, het best naar Arnhem gaan. Arnhem heeft een heel divers winkelaanbod, bovendien is het iedere week koopzondag in de stad. Ook is Nijmegen een leuke stad om te gaan winkelen. Tijdens het appartement huren in Elst ben je met de trein binnen een kwartier in zowel Arnhem als Nijmegen.

Vrije tijd

Ga je een appartement huren in Elst, dan is het leuk om het Kerk Museum te bezoeken. In dit museum vind je allerlei overblijfselen van de Bataven en van de Romeinen. Ben je meer van het sporten? Dan kun je tijdens het appartement huren in Elst Pitch&Putt spelen bij Pitch&Putt Elst. Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen en leuke parkjes in Elst. Ook is er een heerlijk pannenkoeken restaurant; 't pannenkoeken restaurant Sturms. Hier kun je tot wel 90 verschillende pannenkoeken proeven!

Geschiedenis

Er zijn in Elst diverse bouwwerken opgegraven uit de Romeinse tijd, onder andere fundamenten van Romeinse tempels. Een deel daarvan is in de Tweede Wereld oorlog vernield. Later is er nog een Romeins Badhuis gevonden onder het pand van de ABN AMRO. Ga je een appartement huren in Elst, dan zie je in de architectuur veel terug van de geschiedenis. Een appartement huren in Elst betekent dat je ieder jaar in september naar de paardenmarkt kunt. Dit is al jarenlang traditie en hoort echt bij de geschiedenis van Elst. Bekende personen kun je ook tegenkomen tijdens het appartement huren in Elst. Een van de bekendste Nederlanders die in Elst geboren is, is zanger en componist Vader Abraham.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven