×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Emmen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 4 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Emmen

Appartement huren Emmen

Denk je na over een appartement huren in Emmen dan is het fijn te weten dat deze stad zoveel te bieden heeft. Deze stad is de derde stad van Noord-Nederland en is zeer actief op zowel cultureel als sociaal gebied. Geliefde straten voor een appartement huren in Emmen zijn onder andere de Laan van de Eekharst, Raadhuisplein en De Strubben. Door het ruime aanbod kan iedere doelgroep een appartement huren in Emmen.

Winkelen

Mensen die een appartement huren in Emmen en van winkelen houden zitten daar perfect. Het winkelaanbod van Emmen is namelijk zeer uitgebreid en gevarieerd. In het midden van de stad ligt het grote plein de Markt, waaromheen het winkelgebied zich bevindt. Hier zijn verschillende overdekte winkelcentra te vinden als de Weiert en de Vlinder die met elkaar het grootste winkelcentrum in Noord-Nederland vormen dat overdekt is. Mensen die appartementen huren in Emmen kunnen voor hun dagelijkse boodschappen in één van de buurtwinkelcentra terecht. Voor diegenen die een appartement huren in Emmen en liever naar de markt gaan zijn daar het hele jaar door veel mogelijkheden voor. Elke vrijdag is er een weekmarkt middenin de stad. In de maanden juli en augustus kunnen alle mensen die een appartement huren in Emmen elke dinsdag terecht op de Vlindermarkt. Dit is een combinatie van een vlooienmarkt en een warenmarkt.

Vrije tijd en plezier

Iedereen die een besluit tot een appartement huren in Emmen kent vast wel het Dierenpark Emmen. Deze dierentuin trekt jaarlijks ruim 1,2 miljoen toeristen uit binnen- en buitenland. Momenteel wordt er hard gebouwd aan de vernieuwde dierentuin op haar nieuwe locatie net buiten het centrum, als onderdeel van de stadsvernieuwing. Voetbalverenigingen, zwembaden, een megabioscoop en heel veel gezellige restaurantjes en kroegjes bieden voor alle mensen die een appartement huren in Emmen mogelijkheden genoeg om zich te kunnen vermaken. Een bezoekje aan het Veenpark, de Drentse Hondsrug met z'n hunebedden, Assen, de stad Groningen of Duitsland zijn allemaal de moeite meer dan waard.

Historie

Interessant om te weten voor alle mensen die een appartement huren in Emmen is dat op de plaats waar Emmen nu ligt 5000 jaar geleden al mensen woonden. Dat blijkt onder andere uit de aanwezigheid van hunebedden. Er zijn nog veel meer vondsten gedaan zoals grafheuvels, een veenweg, raatakkers, het Paar van Weerdinge en het Tempeltje van Bargeroosterveld waaruit blijkt dat er toen al bewoning was. Archeologische vondsten zoals vuurstenen werktuigen, laten zien dat de Neanderthalers al zo'n 40.000 jaar geleden aanwezig waren op deze plek. Pas na de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkelde de stad Emmen zich tot de stad die het nu geworden is.

Bekende personen uit de stad

Ga je een appartement huren in Emmen, dan kom je in hetzelfde rijtje te staan als de volgende bekende Emmenaren: zanger Henk Wijngaard, zanger Jannes en sportverslaggever Leo Oldenburger. De vrouw van voormalig premier Jan Peter Balkenende, Bianca Hoogendijk die rechtsgeleerde is komt oorspronkelijk ook uit de stad Emmen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven