×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in epe

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

«1»

Appartementen in de omgeving van epe

Een appartement huren in Epe: centraal wonen in een natuurlijke omgeving

Met een appartement huren in Epe kies je voor ontspannen wonen in de landelijke provincie Gelderland, in het noordoostelijke deel van de Veluwe. Epe is een groene stad van ruim 15.000 inwoners, tevens de hoofdstad van de gelijknamige gemeente. De gemeente Epe wordt gevormd door de vier kernen Epe, Oene, Emst en Vaassen. Ze hebben ieder hun eigen identiteit en charme.

Een appartement huren in Epe in afwisselende wijken

Epe heeft een lange en rijke historie. Prehistorische vondsten en grafheuvels uit de nieuwe steentijd tonen aan dat er al voor het begin van de jaartelling sprake was van bewoning. Een appartement huren in Epe kan in verschillende wijken en buurten, zoals Het Hoge Land, Klaarbeek en Hoge Weerd in Epe-Noord. De meeste uitbreiding heeft in de loop der jaren in Epe-Zuid plaatsgevonden. Je kunt een appartement huren in Epe in de wijken Vegtelarij, Burgerenk, Klimtuin, De Haverkamp en 't Gildenhoekje.

Epe, in het hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Zwolle, Deventer

Het aanzicht van Epe wordt gedomineerd door de fraaie Martinus Grote Kerk. Als je besluit tot een appartement huren in Epe, liggen attracties als kasteel Cannenburch, kinderboerderij De Koperen Ezel, Veluws Museum Hagedoorns Plaatse en Gezinspark 't Smallert nabij. Natuurgebieden de Renderklippen, de Dellen en het IJssellandschap bieden een schitterend decor om te wandelen, fietsen en paardrijden. Bovendien ligt Epe centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Een appartement huren in Epe dicht bij alle voorzieningen

Epe heeft vele voorzieningen, waaronder een breed en veelzijdig winkelaanbod. Je vindt hier zowel grote, landelijke winkelketens als kleine, pittoreske winkeltjes. Een appartement huren in Epe betekent dat je je nooit hoeft te vervelen. Door het jaar worden evenementen georganiseerd als het Schaapscheerdersfeest, Emster fietsvierdaagse, Jazz comes to town en Eper Paardenvierdaagse.

Epe, stad van Olympische sporters en beroemde kunstenaars

Epe is de geboortestad van roeister en Olympisch medaillewinnares Carline Bouw, wereldkampioen baanwielrennen Teun Mulder en beeldend kunstenaar Frans Slot. Zijn portret is afgebeeld in een gebrandschilderd glas-in-loodraam bij de raadszaal in het Eper gemeentehuis.

De meerwaarde van een appartement huren in Epe

Epe is een stad en gemeente met een dorps karakter en groot buitengebied. Epe is prachtig gelegen in een natuurlijke omgeving en uitstekend bereikbaar, zowel per auto via de snelweg A50 als met de bus die rijdt tussen Apeldoorn en Zwolle. Het maakt een appartement huren in Epe extra aantrekkelijk.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven