×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Groesbeek

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Appartementen in de omgeving van Groesbeek

Appartement huren in Groesbeek

Groesbeek ligt in de provincie Gelderland, ten zuiden van Nijmegen. De gemeente telt, na een herindeling in 2015, ruim 34.000 inwoners. Mensen die een appartement huren in Groesbeek zullen genieten van het landelijke karakter en de fraaie, heuvelachtige omgeving van dit dorp.

Een appartement huren in Groesbeek en winkelen

Het centrum van Groesbeek wordt geheel vernieuwd. Kledingzaken, woonwinkels, parfumeries, ze zijn er in overvloed en daar tussenin vind je genoeg terrasjes om even bij te komen onder het genot van een hapje of een drankje. Echte winkelfreaks die een appartement huren in Groesbeek zijn ook snel met bus, auto of fiets in Nijmegen, een van de mooiste winkelsteden van Nederland.

In de buurt

Een appartement huren in Groesbeek brengt je naar een prachtige omgeving. Dankzij de laatste ijstijd is het er zeer heuvelachtig, het hoogste punt ligt 95 meter boven de zeespiegel. Wandelen en fietsen levert prachtige vergezichten op. Bossen en velden worden afgewisseld met verstilde idyllische dorpjes. Mensen die een appartement huren in Groesbeek en op zoek zijn naar meer werelds vermaak kunnen dan weer terecht in Nijmegen. Daar kun je winkelen, uitgaan en cultuur beleven naar hartenlust.

Een appartement huren in Groesbeek en ontspanning

Als wandelen je hobby is, moet je zeker een appartement huren in Groesbeek. Jaarlijks komt hier de Nijmeegse vierdaagse langs. De Zevenheuvelenweg is beroemd en berucht. Daar is ook elk jaar de Zevenheuvelenloop, een hardloopwedstrijd. In Groesbeek staan een paar mooie musea. Museumpark Orientalis (de voormalige Heilig Landstichting), het Afrika Museum en het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1940-1945 moeten mensen die een appartement huren in Groesbeek gezien hebben.

Geschiedenis

Groesbeek was al in de Romeinse tijd bewoond. Het ligt aan de Via Romana, vroeger de handelsroute tussen Nijmegen en het Duitse Xanten, nu een toeristische fietsroute van 260 km. In de Tweede Wereldoorlog landden parachutisten op 17 september 1944 in Groesbeek als onderdeel van de operatie Market Garden. Maandenlang lag Groesbeek daarna aan de frontlinie, waar het dorp veel van te lijden heeft gehad.

Bekende Groesbekenaren

In Groesbeek speelt de voetbalsport een grote rol. De relatief kleine gemeente biedt plaats aan profclub Achilles '29, top amateurclub De Treffers (meerdere malen amateurkampioen van Nederland) en nog vier andere verenigingen. Bekende namen uit de voetballerij, van wie mensen die een appartement huren in Groesbeek zich plaatsgenoot mogen noemen, zijn: Jan Peters (NEC, AZ '67, Nederlands Elftal), Frans Janssen (NEC) en Henk Grim (NEC, FC Den Bosch, AZ, in 1987 topscorer van de 1e divisie).

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven