×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Haren Gn

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 3 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Haren Gn

Appartement huren Haren

Wonen tussen de stad Groningen en de Drentse hei met alle faciliteiten binnen handbereik. Als dit je als muziek in de oren klinkt, is een appartement huren in Haren een echte aanrader voor jou. Haren ligt ten zuiden van de stad Groningen en is een dorp met een stadse allure.

Historie van Haren

Volgens archeologische vondsten moet het gebied zo'n 4500 jaar geleden al bewoond zijn geweest. Zo bevindt zich in de gemeente Haren één van de twee hunebedden die buiten Drenthe liggen. Deze bevindt zich net buiten Drenthe in het dorp Noordlaren, dat naast Haren zelf met Onnen en Glimmen tot de gemeente Haren behoort. Zou je een appartement huren in Haren, dan kun je bij datzelfde Noordlaren genieten van het Noordlaarderbos, het grootste bos van de provincie Groningen. Een appartement huren in Haren betekent profiteren van het beste dat de provincies Groningen en Drenthe te bieden hebben.

Gezellig winkelen

Ga je een appartement huren in Haren, dan heb je alle winkels bij de hand. De gezellige kleine winkeltjes in het centrum van Haren zelf en de grotere outlets op enkele kilometers bij de stad Groningen. In het winkelcentrum van Haren zijn ook meerdere kroegjes en restaurantjes te vinden. Alle gemakken van de grote stad zijn in dit dorp aanwezig voor degenen die een appartement huren in Haren.

Sport en activiteiten

Wil je een appartement huren in Haren en ben je gek op watersport, dan is Haren ideaal gelegen. Het ligt aan het Paterswoldsemeer en slechts enkele kilometers van het Zuidlaardermeer. Beide meren bieden veel mogelijkheden voor de waterrecreanten. Voor de zwemmers en zonaanbidders is vooral de Hoornse Plas een populaire trekpleister. Verder geeft een appartement huren in Haren toegang tot het beoefenen van alle denkbare sporten en activiteiten, zoals tennis, hockey, paardrijden, squashen, golf, honkbal en voetbal. De voetbalclub Be Quick stamt uit 1887 en heeft in het verleden betaald voetbal gespeeld.

Hortus botanicus

Haren is ook vooral bekend om De Hortus botanicus. Een 20 hectare grote botanische tuin met veel inheemse en uitheemse planten. Ga je een appartement huren in Haren dan kun je onder meer de prachtige Chinese tuin bewonderen. Bij één bezoek aan deze prachtige tuin hoeft je het niet te laten. Er worden regelmatig exposities en tentoonstellingen gehouden. Ook kun je deelnemen aan de interessante cursussen, mocht je een appartement huren in Haren.

Bekende inwoners

Zou je een appartement huren in haren, dan woon je in de plaats waar onder meer Ronald en Erwin Koeman woonachtig zijn geweest. Voor veel spelers van voetbalclub FC Groningen is het door de jaren heen een zeer geliefde woonplaats geweest.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven