×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in harmelen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in harmelen, maar bekijk de huurwoningen in De Meern

«1»

Appartementen in de omgeving van harmelen

Appartement huren in Harmelen

Het is goed wonen in Harmelen, een dorp van ruim 8.000 inwoners in de gemeente Woerden. Harmelen wordt doorkruist door de Leidse Rijn en grenst aan het Utrechtse stadsdeel Vleuten-De Meern. Harmelen ademt een gemoedelijke sfeer, zonder kneuterig te zijn. Met een appartement huren in Harmelen is de natuur vlakbij en liggen de voorzieningen om de hoek.

Een appartement huren in Harmelen, een aloude agrarische gemeente

Harmelen wordt in 1202 voor het eerst vermeld in oude geschriften. Het wordt als ꞌHermaleꞌ aangeduid. Het dorp is gebouwd rond de middeleeuwse kerk. Harmelen is vanouds een agrarische gemeente. Naast veeteelt komt vanaf het begin van de 20e eeuw ook tuinbouw voor, vooral in de Harmelerwaard en in Oudeland. Harmelen groeide vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw uit tot een kleinschalig forensendorp. Harmelen ging in 2001 na een herindeling op in de gemeente Woerden.

Een appartement huren in Harmelen Noord of Zuid

Harmelen kun je onderverdelen in Harmelen Noord en Harmelen Zuid. Je kunt een appartement huren in Harmelen in of nabij de Kalverstraat, de bekendste straat van het dorp waar de meeste winkels gevestigd zijn. Harmelen staat ook bekend om zijn jaarlijkse septembermarkt en carnavalsfeest. Een appartement huren in Harmelen biedt je de kans om Huis Harmelen te bezoeken, een voormalig kasteel dat in 1270 werd gebouwd, in 1720 na een verwoesting werd gesloopt en in 1947 werd herbouwd. Huis Harmelen lag langs een oude loop van de Rijn.

Kies voor optimale bereikbaarheid en gevarieerde woonwijken

Met de A12 als oostelijke randweg van Harmelen, is er sprake van een uitstekende bereikbaarheid. Harmelen heeft een voormalig spoorwegstation, NS-stations Woerden en Vleuten zijn vlakbij gelegen als je kiest voor een appartement huren in Harmelen. Er zijn ook goede busverbindingen naar Woerden en Utrecht. Harmelen wordt gekarakteriseerd door vele bosjes, houtkades, open weidegebieden en lintbebouwing aan de Oude Rijn. De woonwijken zijn ruim opgezet, kindvriendelijk en groen gekleurd. Een appartement huren in Harmelen is daarmee een buitenkans.

Appartement huren in Harmelen, in het leukste dorp van Utrecht

Harmelen is het geboortedorp van diverse bekende sporters, zoals meervoudig wereldkampioene wielrennen Ellen van Dijk, voormalig profwielrenner en ploegleider Theo de Rooij en Dico Koppers, profvoetballer bij Ajax en FC Twente. Harmelen is tevens een dorp in het Groene Hart, centraal gelegen in Nederland tussen Woerden en Utrecht. Harmelen werd in 2013 door de luisteraars van Radio 3FM verkozen tot ꞌleukste dorp van de provincie Utrechtꞌ. Alle reden om te besluiten tot een appartement huren in Harmelen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven