×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Heerlen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Heerlen

Appartementen te huur in Heerlen

 

Ben je op zoek naar een leuk appartement in Heerlen? Dat komt goed uit! Op het platform van Direct Wonen vind je een ruim aanbod aan appartementen te huur in Heerlen. In deze gezellige Limburgse stad is het goed vertoeven. Zo kan je leuk winkelen in een van de vele winkelcentra’s die de stad telt. Verder heeft de stad verschillende theaters en evenementen, zoals het jaarlijkse Jazz on the Roof-concert. Na het verdwijnen van de mijnen kampte de stad met economische tegenspoed, maar deze mindere tijd is grotendeels achterwege gelaten. Heerlen is vandaag de dag een bruisende stad. Het huren van een appartement in Heerlen is dan ook een aantrekkelijke optie. 

 

Wonen in Heerlen

 

Heerlen is een idyllische gemeente waar een grote hoeveelheid aantrekkelijke appartementen te vinden zijn. Een appartement huren in Heerlen kunnen we dus aan iedereen aanraden. Weet je nog niet zeker waar in Heerlen je wilt gaan wonen? Dat kunnen we goed begrijpen! Het kan soms lastig zijn of de juiste straat of wijk te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een appartement huren in het centrum van Heerlen? Je woont dan op steenworp afstand van alle voorzieningen en architectonische trekpleisters zoals het Glaspaleis. Neem dus snel een kijkje bij het meest recente aanbod van appartementen die te huur staan in Heerlen.

 

Huren in de omgeving van Heerlen

 

Ook in de omgeving van Heerlen vind je een ruim scala aan aantrekkelijke appartementen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de woningen in SittardValkenburg of Landgraaf. Daar zit vast en zeker iets voor je tussen!

 

Particulier appartement huren in Heerlen

 

Op het platform van Direct Wonen kan je verschillende soorten huurwoningen huren. Een belangrijk onderdeel van het aanbod zijn woningen die worden aangeboden door particulieren. Mocht je van plan zijn om een particulier appartement te gaan huren in Heerlen, dan komt dat goed uit! 

  

 

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven