×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Hilversum

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Hilversum

Appartement huren in Hilversum

Nicolette Kluijver, Linda de Mol en Jeroen Paauw - ze komen allemaal uit Hilversum, niet voor niks de Mediastad genoemd! Wil jij een appartement huren in Hilversum? Twijfel niet, want Hilversum is een geweldige stad!

Historie van Hilversum

Ga je een appartement huren in Hilversum, dan wil je vast iets weten over de geschiedenis van de plaats. Hilversum heeft ruim 87.000 inwoners en is een van de oudst bewoonde streken van Nederland. Sinds 1424 heeft Hilversum een zelfstandige status gekregen. Hilversum heeft in het verleden vaak te maken gehad met branden in de stad, waardoor het regelmatig zo goed al met de grond gelijk was gemaakt. Na de komst van de spoorverbinding in 1874 groeide Hilversum hard, vooral door de textielindustrie en door de tapijtfabrieken in de stad.

Winkelen

Kom je een appartement huren in Hilversum, dan kun je altijd terecht voor je benodigdheden. Zo kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, maar ook voor het echte shoppen zit je in Hilversum goed. Hilversum heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten winkels. In het compacte centrum vind je alle grote namen op loopafstand. Ben je op zoek naar iets speciaals? Net buiten het gemakkelijk te bewandelen centrum bevindt zich Hilversums bekendste winkelstraat, 'De Gijsbrecht'. Hier vind je allerlei kleinere en unieke winkeltjes.

De vele activiteiten en events die georganiseerd worden in het centrum maken Hilversum een nog leukere woon- en winkelstad. De laatste zondag van de maand is koopzondag.

Cultureel Aanbod

Ga je een appartement huren in Hilversum? Dan mag een bezoek aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid natuurlijk niet ontbreken! Neem een kijkje in de geschiedenis van de Nederlandse televisie en radio in een van de grootste audiovisuele archieven van Europa.

In de Mediastad vind je tevens een van de werken van de beroemde architect Dudok, het Raadhuis. Onderin het Raadhuis bevindt zich de Dudok Dependance met een permanente tentoonstelling over de architect. Op vrijdag en zondag zijn er rondleiding met ervaren gidsen.

Recreatie

Een appartement huren in Hilversum is ook uitermate geschikt voor ontspanning. Hilversum is omgeven door groen en dus een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in een van de vele natuurgebieden. In de stad zijn er verschillende parken om lekker van het groen te genieten. Er is ook voldoende keuze aan activiteiten voor jonge gezinnen, of je nu wil gaan zwemmen of naar de kinderboerderij, naar de speeltuin of bowlen.

Of je nu sjiek uit eten wil of liever van een gourmet hamburger en een speciaal biertje geniet, je vindt ongetwijfeld wat je zoekt in een van de vele restaurants die Hilversum rijk is. Met een appartement huren in Hilversum ben je ook verzekerd van fantastische avondjes uit. Zo kan je kiezen uit een groot aanbod dansgelegenheden, kroegen, terrasjes en bioscopen.

In de buurt

Hilversum is centraal gelegen in 't Gooi en heeft goede verbindingen met steden in de buurt - binnen een half uur reis je met de trein naar Amsterdam, Almere of Utrecht en ook per auto zijn deze steden goed bereikbaar. Kom een appartement huren in Hilversum, het is gegarandeerd een plaats waar jij je thuis zult voelen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven