×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Hoensbroek

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Hoensbroek

Appartement huren in Hoensbroek: Een nadere kennismaking met Hoensbroek

Een appartement huren in Hoensbroek is zeker de moeite waard. Hoensbroek ligt aan de A76 in het zuidelijke deel van de provincie Limburg en maakt onderdeel uit van de gemeente Heerlen. Er wonen zo'n 20.000 inwoners en is geboorteplaats geweest van wielrenner Max van Heeswijk, journalist Gio Lippens en politicus Klaas de Vries.

Historie

Hoensbroek heette vroeger Broek of Broich (moeras). In 1388 werd het afgescheiden van Heerlen en geschonken aan de adellijke familie Hoen. Deze familie bouwde vervolgens kasteel Hoensbroek dat tot op de dag van vandaag een belangrijke toeristische trekpleister is. Een appartement huren in Hoensbroek is dus wonen in een plaats met een lange historie.

Een appartement huren in Hoensbroek

Een appartement huren in Hoensbroek kan in een van de vier buurten in Hoensbroek. Zo kun je een appartement huren in Hoensbroek centrum/de Dem. Deze buurt is de grootste van Hoensbroek. Ook kun je kiezen voor Maria-Gewanden, dit grenst aan de randweg van Hoensbroek. Tevens kun je kiezen voor de Mariarade, deze buurt ligt in het noorden van Hoensbroek en grenst aan Treebeek behorend bij de buurgemeente Brunssum. Als laatste kun je ook nog wonen in Nieuw-Lotbroek, een buurt in het zuiden van het stadsdeel Hoensbroek. De buurt bestaat voor een groot deel uit eengezinswoningen en is omgeven door groenzones.

Met een appartement huren in Hoensbroek kun je dus op stuk voor stuk leuke plekken terecht.

Winkelen

Kom je een appartement huren in Hoensbroek en houd je winkelen? Winkelen in hartje Hoensbroek kan in één van de meer dan 150 winkels die je kunt vinden in populaire winkelstraten zoals de Kouvenderstraat, de Hoofdstraat, de Nieuwstraat, en Gebrookerplein. Bezoekers waarderen het winkelaanbod zeer goed, dus zeker de moeite waard. Bovendien is er ieder jaar op Hemelvaartsdag de braderie, de grootste van zuid Nederland. Elke dinsdagmorgen is er in het nabijgelegen Heerlen de weekmarkt en elke zaterdag een levensmiddelenmarkt. Bovendien is hier de grootste woonboulevard van Europa.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Hoensbroek ligt centraal in het Limburgse land. Het heeft een eigen treinstation. Vanuit deze plaats is een uitstapje over de grens naar Duitsland goed te doen. Maar ook de nabijgelegen steden als Valkenburg, Maastricht en Sittard zijn een bezoek meer dan waard. Kom je dus een appartement huren in Hoensbroek, dan kun je dus alle kanten op voor een heerlijk dagje weg.

Vrije tijd en plezier

In Hoensbroek is genoeg te doen en zijn vrijwel alle voorzieningen aanwezig. Mocht je overwegen een appartement te huren in Hoensbroek, dan is dat zeker iets om mee te nemen.

Wat dacht je van een heerlijke plons in zwembad Otterveurdt met een hoge glijbaan en onderwaterverlichting? Of een paar uurtjes doorbrengen in speeltuin Terveurdt? Wil je wat meer rust, dan is een wandeling over de Brunssummerheide aan te bevelen of een fietstochtje langs de mooie boerderijen, watermolens en natuurlijk kasteel Hoensbroek. Je hebt dus altijd wel iets te doen mocht je een appartement huren in Hoensbroek. Een appartement huren in Hoensbroek is dus zeker het overwegen waard. Er zijn verschillende typen appartementen en dus altijd wel een naar jouw smaak bij. Kom dus ook een appartement huren in Hoensbroek!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven