×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Hoogvliet Rotterdam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Appartementen in de omgeving van Hoogvliet Rotterdam

Appartement huren Hoogvliet Rotterdam

Dit voormalig zelfstandig dorp en gemeente behoort vandaag de dag tot de gemeente Rotterdam maar is nog steeds een apart stadsdeel. Een appartement huren in Hoogvliet Rotterdam maakt je dus een inwoner van de gemeente Rotterdam.

Wonen in Hoogvliet Rotterdam

Er zijn in de loop van de tijd steeds nieuwe wijken bijgekomen in Hoogvliet Rotterdam. Dit zorgt voor een grote diversiteit tussen de verschillende soorten wijken. In totaal zijn er nu tien wijken. Je kunt ervoor kiezen om een appartement te zoeken in de oude dorpskern "Middengebied" of misschien woon je liever dicht aan het water en in een groene omgeving. Voor het laatste is een appartement huren in Hoogvliet Rotterdam Westpunt. Er valt dus een hoop te kiezen.

Winkelen in Hoogvliet Rotterdam

In het Middengebied bevindt zich een winkelcentrum aan de Binnenban. Dit is het grootste winkelcentrum van Hoogvliet Rotterdam. In de overige wijken zijn ook nog enkele kleinere winkelcentra waar je vooral terecht kunt voor je meer dagelijkse boodschappen. Ook is er een wekelijkse markt waar je onder andere je ambachtelijke etenswaren kunt kopen. Wil je een appartement huren in Hoogvliet Rotterdam en houd je van shoppen, ben je natuurlijk ook zo in het centrum van Rotterdam.

Vrije tijd

Als je graag buiten komt is het Ruigeplaatbos in Westpunt een mooi gebied waar je even lekker naar buiten kunt en in een groene omgeving kunt zijn. Een appartement huren in Hoogvliet Rotterdam is dus een hele goede optie als je graag dicht bij een mooi stukje natuur woont maar ook bij een grote stad in de buurt. Ook voor de sportieveling is een appartement huren in Hoogvliet Rotterdam een goede optie. Er zijn meerdere actieve sportverenigingen.

Nabij gelegen populaire plaatsen

De meest populaire plek die echt dichtbij is, is toch wel Rotterdam zelf. Deze grote stad heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, onderwijs en shoppen. Als echt stadsmens kun je dus gerust een appartement huren in Hoogvliet Rotterdam Ook zit je binnen een half uurtje rijden aan de kust, een veelzijdige uitvalsbasis dus.

Historie

De oudste vermelding van Hoogvliet Rotterdam komt uit het jaar 1326. Tot aan 1811 bleef Hoogvliet Rotterdam een zelfstandige ambachtsheerlijkheid. Daarna hoorde het zeven jaar lang bij de gemeente Poortugaal, om vervolgens weer zelfstandig te worden. Sinds 1934 hoort het bij de gemeente Rotterdam.

Bekende personen

Een appartement huren in Hoogvliet Rotterdam, betekent wonen in de geboorteplaats van acteur Rik Hoogendoorn. Ook sporters als Mark Huizinga in Regilio Tuur hebben hier gewoond.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven