×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in ijmuiden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in ijmuiden, maar bekijk de huurwoningen in Wijk Aan Zee

«1»

Appartementen in de omgeving van ijmuiden

Appartement huren IJmuiden

IJmuiden, de havenstad die het Noordzeekanaal verbindt met de Noordzee. Heerlijk wonen aan het water, dan is een appartement huren in IJmuiden een hele goede optie.

Wonen in IJmuiden

Deze havenstad is opgedeeld in slechts vier verschillende wijken. Elk van deze wijken heeft een eigen bestuur. Je kunt een appartement huren in IJmuiden met uitzicht over de havens. Of woon je graag dichtbij zee, maar liever iets dichter op de natuur, dan is de Zee- en Duinwijk een goede keuze.

Winkelen in IJmuiden

Het grootste winkelgebied is in het centrum van IJmuiden te vinden. Hier vindt je een divers aanbod aan winkels van kledingwinkels tot aan warenhuizen. Ook voor je dagelijkse boodschappen kun je hier terecht bij een van de supermarkten. Ook is er een wekelijkse markt. Een appartement huren in IJmuiden betekent altijd dat je in de buurt van het centrum woont, geen lange afstanden voor je dagelijkse boodschappen dus.

Vrije tijd

Rondom IJmuiden liggen verschillende natuurgebieden en meren in de duinen en het bos. Een appartement huren in IJmuiden is dus heel geschikt voor de natuurliefhebber.

Ook kun je in de stad terecht op een van de terrasjes of restaurants voor een drankje en een hapje eten. Er zijn meerdere gelegenheden waar je lekker over de zee uit kunt kijken.

IJmuiden is een perfecte plek als je van het strand en de zee houdt. Een wandeling over het strand, of misschien wel lekker het water op om een watersport zoals kitesurfen te beoefenen, er zijn mogelijkheden zat. Kortom, een appartement huren in IJmuiden is heerlijk!

Nabij gelegen populaire plaatsen

De meest populaire plek die vlakbij IJmuiden ligt is toch wel Amsterdam, de gezellige hoofdstad van Nederland waar elke dag van de week wel wat te doen of beleven valt. Een appartement huren in IJmuiden kan dus uitkomst bieden wanneer je graag in de stad bent maar zelf liever buitenaf woont. Daarnaast ligt IJmuiden vlakbij enkele populaire badplaatsen zoals Bloemendaal aan Zee en Zandvoort.

Historie

Opgravingen hebben vastgesteld dat het grondgebied van IJmuiden al in de prehistorie werd bewoond en bewerkt. In de loop van de tijd is het plaatsje uitgegroeid tot een belangrijke havenstad. Nog steeds speelt IJmuiden een rol in de scheepvaart.

Bekende Nederlanders

Er komen meerdere bekende personen uit IJmuiden. Twee van de meest bekende personen uit deze stad zijn voetbalcommentator Frank Snoeks en presentator Jack Spijkerman. Met een appartement huren in IJmuiden kan jij dus in de plaats wonen waar zij ook hebben gewoond!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven