×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Kampen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 2 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Kampen

Wonen in Kampen

Kampen is de ideale stad waarnaar je op zoek bent. Deze stad ligt gelegen aan de benedenloop van het IJsselmeer, waarlangs je mooie wandelingen kunt maken. Maar dit is uiteraard niet het enige wat je kunt doen als je een appartement gaat huren in Kampen. Zo kan je mooie wandelingen maken door het oude stadscentrum. Hier zul je bijvoorbeeld de Koornmarktspoort tegenkomen. Deze poort is een onderdeel van de stadsmuur van Kampen en die is door de jaren heen enorm goed onderhouden. Wacht dus niet en ga een appartement huren in Kampen!


Huurappartementen in Kampen

Wees niet bang dat als je hier een huurappartement wilt bemachtigen dat dat erg duur zal zijn. Want er zijn ook goedkope appartementen beschikbaar in Kampen. Sowieso is er veel variatie als het gaat appartementen die te huur staan in Kampen. Zo kan je een appartement huren dichtbij het Stationskwartier van Kampen, dan zit je echt midden in het centrum. Je kan er ook voor kiezen om een nieuwbouw appartement te huren in deze stad. Deze woningen zijn natuurlijk heel goed geïsoleerd dus je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je het koud krijgt tijdens de winter. Vanzelfsprekend kan je niet alleen huurappartementen verkrijgen in Kampen. Je kan ook huurwoningen, kamers en studio’s huren in deze stad. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn kan iedereen zich thuis voelen in deze bloeiende stad.


Appartementen in de omgeving van Kampen

Spreken de appartementen die te huur staan je niet echt aan? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar maak je absoluut geen zorgen! Dichtbij Kampen zijn er namelijk nog meer steden die leuke huurappartementen hebben. Je kunt bijvoorbeeld erg leuk wonen in Zwolle, Apeldoorn en Meppel.


Particulier appartement huren in Kampen

Je hebt de mogelijkheid om particulier een appartement te huren. Doordat je particulier kunt huren zijn je opties erg groot.


Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven