×

Vul hieronder je e-mailadres in.





×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Kerkrade

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Kerkrade

Appartement huren Kerkrade

Een modern appartement huren in Kerkrade regel je vandaag! Ben jij op zoek naar woonruimte in Kerkrade? In deze Zuid-Limburgse plaats zijn er veel grote en kleine appartementen te vinden!

Een appartement huren in Kerkrade betekent uitgebreide winkelopties. Er is een afwisselend aanbod aan supermarkten en drogisterijen. Maar ook telefoon-, woon- en kledingwinkels zijn binnen handbereik. Een appartement huren in Kerkrade houdt in dat je in een gebied woont waar het hele jaar door veel te beleven valt. Kasteel Erenstein, dierentuin GaiaZOO en museum Discovery Centre Continium zijn zomaar een paar trekpleisters. Ook vanuit sportief oogpunt is een appartement huren in Kerkrade een goed idee. Je kunt bijvoorbeeld de prachtige Wormdal-fietsroutes ontdekken of baantjes trekken in zwembad d'r Pool.

Ook op cultureel gebied valt er van alles te beleven voor degenen die een appartement huren in Kerkrade. Het jaarlijkse Carnaval is voor jong en oud een geweldig feest. Theater- en muziekliefhebbers kunnen terecht in de Roda Hal, Theater Kerkrade en The Rock Temple. Beroemd is deze woonplaats ook vanwege het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours. Voetballiefhebbers kunnen terecht in Parkstad Limburg Stadion, het moderne stadion van Roda JC. Je ziet: een appartement huren in Kerkrade biedt mogelijkheden en uitdagingen voor iedereen!

In de buurt gelegen, populaire plaatsen bij Kerkrade zijn onder andere Heerlen en Landgraaf, maar ook Herzogenrath in Duitsland ligt op een steenworp afstand. Allen zijn heerlijk om eens een dagje naar toe te gaan.

Ga jij binnenkort een mooi appartement huren in Kerkrade? Dan is het interessant iets te leren over de rijke historie van deze plaats. Kerkrade kent een rijk Romeins verleden. Villa Rustica en Villa Kaalheide zijn hier getuigen van zijn. Uniek in Nederland is het Abdij Rolduc. Dit is namelijk het grootste behouden kloostercomplex van ons land. Een appartement huren in Kerkrade betekent dat je zo vaak als je wilt, kunt genieten van de afwisselende bouwstijlen van Rolduc. In deze beroemde abdij zetelt tegenwoordig het bisdom Roermond. Ook zijn er sinds een aantal jaren een modern hotel en een vergadercentrum in gevestigd. Kerkrade is was voorheen ook onderdeel van Rode in het Brabantse land van Overmaas. Als gevolg van het Congres van Wenen in 1815 valt het Beneden-Maas departement echter uit elkaar. Het grootste gedeelte van dit departement behoort sindsdien bij Pruisen en Kerkrade blijft bij het Nederlands grondgebied horen. Nadat België zich onafhankelijk verklaarde hoorde Kerkrade toch bij België. Pas in 1839 wordt Kerkrade weer Nederlands grondgebied.

Voor iedereen die een appartement huren in Kerkrade serieus overweegt, is het leuk te weten welke beroemdheden hier vandaan komen. Zo zijn oud-voetballers René Trost, Piet Giesen en Pierre Vermeulen in Kerkrade geboren. Ook politicus Willem Hoefnagels, schrijver Tij Kool en kindsterretje Heintje Simons hadden hun wiegje in Kerkrade staan.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven