×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in krommenie

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in krommenie, maar bekijk de huurwoningen in Heemskerk

«1»

Appartementen in de omgeving van krommenie

Appartement huren in Krommenie

Ga je een appartement huren in Krommenie, dan kom je te wonen in een dorp met maar liefst 25 rijksmonumenten. Het is een plaatsje dat karakteristiek is voor de Zaanstreek, met huizen die gebouwd zijn in de stijl die zo uniek is aan deze omgeving. Je woont er vlak bij meerdere historische plaatsjes, maar ook Zaandam en Amsterdam liggen hier in de buurt. Krommenie is een samensmelting van oude en nieuwe bouwstijlen. Wil je een appartement huren in Krommenie, dan doe je dit in een karakteristiek stukje Noord-Holland.

Winkelen in Krommenie

Krommenie heeft voor het bescheiden inwoneraantal een behoorlijke keuze aan winkels. Grote ketens als Hema, Action en Intertoys hebben hier een winkel, waarnaast je ook allemaal winkeltjes treft die je niet snel ergens anders zult vinden. Het maakt van het winkelen tussen de historische huizen een leuke ervaring. Als dit je winkelhonger niet stilt, dan is het grote centrum van Zaandam dichtbij. Ook voor mensen die van winkelen houden is een appartement huren in Krommenie dus een goede keuze.

Uitgaan in Krommenie

Het uitgaanscentrum van Krommenie is niet groot, maar wel heel gezellig. Een appartement huren in Krommenie betekent dan ook niet dat je jezelf hoeft te vervelen. Je vindt er een aantal leuke cafés en restaurantjes om lekker uit te gaan. Krommenie heeft daarnaast veel naburige stadjes en dorpen die ook een leuk aanbod qua uitgaansmogelijkheden hebben. Mocht hier niet direct iets van je gading tussen zitten, dan ben je met OV of eigen vervoer snel in Amsterdam of Zaandam. Met een appartement huren in Krommenie heb je dan ook vele verschillende opties.

Krommenie, een dorp vol geschiedenis

Als je een appartement huren in Krommenie overweegt, dan ga je misschien wonen in een historisch stukje Nederland. Het dorp bestond in 2001 750 jaar en past helemaal in de Zaanse stijl. De straten staan vol met de karakteristieke groene, houten huizen. Krommenie is vooral bekend van zeildoekweverij, een ambacht waar het dorp grote naam mee heeft gemaakt.

Krommenie en haar unieke omgeving

Krommenie is zelf al een bijzondere plaats, maar vlak ook de omgeving niet uit. Ga je een appartement huren in Krommenie, dan ga je wonen in een van de meest bijzondere stukjes Nederland. De Zaan heeft een geheel eigen stijl die je terugvindt in plaatsen als Zaandam, Koog aan de Zaan en Assendelft. Ook heeft Krommenie verschillende bekende inwoners gehad zoals Najib Amhali, Niki Terpstra en Huub van der Lubbe. Meer dan genoeg redenen om een appartement huren in Krommenie als optie te nemen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven