×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
!! - Deze woning is verhuurd - !!
Appartement aan je favorieten toevoegen
Geïnteresseerd in deze woning?
  • Impressie van de Appartement
  • Impressie van de Appartement
  • Impressie van de Appartement
  • Impressie van de Appartement
  • Impressie van de Appartement
  • Impressie van de Appartement
  • Impressie van de Appartement
  • Impressie van de Appartement
  • Impressie van de Appartement
9

Appartement te huur Koddesteeg, Leiden

€ 765, - p/m

( Excl.)

Geen bemiddelings vergoeding

Beschikbaar per : direct

Verstuur een bericht

Appartement

Algemeen:

Een nette authentieke 2 kamer appartement in een monumentaal pand aan de Koddesteeg te Leiden.

Indeling: Begane grond: Entree, ruime hal met openslaande deuren naar de woonkamer. Ruime en mooie woonkamer met prachte oude elementen en half open keuken. De aangrenzende de open keuken voorzien van koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Woonkamer is voorzien van authentieke houten vloer en prachtige oude houten balken.Naast de woonkamer bevind zich een slaapkamer (ca. 12m2). Nette badkamer wel....

Algemeen:

Een nette authentieke 2 kamer appartement in een monumentaal pand aan de Koddesteeg te Leiden.

Indeling: Begane grond: Entree, ruime hal met openslaande deuren naar de woonkamer. Ruime en mooie woonkamer met prachte oude elementen en half open keuken. De aangrenzende de open keuken voorzien van koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Woonkamer is voorzien van authentieke houten vloer en prachtige oude houten balken.Naast de woonkamer bevind zich een slaapkamer (ca. 12m2). Nette badkamer welke is voorzien van een ruime douche, separate toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Het appartement is gelegen in het centrum te Leiden. Het station is op 1 km afstand. De dichtstbijzijnde winkels op 500m afstand. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 500m afstand. De historische binnenstad van Leiden is de op een na grootste van Nederland. Oude grachten en kades, kleine steegjes, hofjes en historische gebouwen bepalen het beeld. Hier vindt u allerlei stedelijke voorzieningen in een compact gebied bij elkaar. De Binnenstad is een dichtbevolkt stadsdeel. De Binnenstad heeft enkele goede ontsluitingswegen. Bewoners dienen een parkeervergunning aan te vragen. De A4 en A44 naar Amsterdam en Den Haag zijn goed te bereiken. Vrijwel alle stads- en streekbussen komen door de Leidse binnenstad. Een halte is altijd op loopafstand. Hiervandaan kunt u snel en gemakkelijk overal in Leiden en wijde omgeving komen. Elke paar minuten gaat er een bus naar het Centraal Station van Leiden, waarvandaan u binnen een kwartier naar Den Haag en Schiphol reist, en in nog geen half uur naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.<

Kenmerken

Meer info
Minder info

Op de kaart

Appartement aan je favorieten toevoegen