×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Lelystad

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Lelystad

Appartement huren in Lelystad

Ben je forens en zoek je een woonplaats die voorzien is van alle gemakken en goed bereikbaar is? Dan is een appartement huren in Lelystad zeker een optie voor je. Wanneer je besluit tot een appartement huren in Lelystad woon je centraal in Nederland. Lekker dichtbij de grote steden en toch heb je ook veel natuur en recreatiemogelijkheden dicht in de buurt. Mensen die een appartement huren in Lelystad kiezen er vaak voor om aan het Bastion te gaan wonen. Behalve een appartement huren in Lelystad kun je er ook voor kiezen een woning te gaan huren. Geliefde straten zijn de Assumburg en Archipel.

Winkelen

Alle mensen die een appartement huren in Lelystad kunnen zich uitleven, Lelystad biedt voor iedereen volop winkelmogelijkheden. Ga je een appartement huren in Lelystad, ga je natuurlijk niet voor elke boodschap naar de binnenstad, daarvoor ga je naar je eigen buurtwinkelcentrum. Wil je echt winkelen dan is het Lelycenter en het Stadshart een zeer goeie keus voor alle mensen die een appartement huren in Lelystad. Echte shopaholics kunnen terecht in Batavia Stad Fashion Outlet. Ga je een appartement huren in Lelystad en moet je dat nog helemaal inrichten? Dan kun je daarvoor op meubelboulevard Palazzo terecht. Verder worden er regelmatig markten gehouden.

Vrije tijd en plezier

Ga je een appartement huren in Lelystad en houd je van water dan zit je goed met legio mogelijkheden op dat gebied. Uiteraard is er voor diegenen die een appartement huren in Lelystad en liever met beide benen op de grond blijven staan ook meer dan genoeg te kiezen met een ruim aanbod aan verenigingen en sporten. Liefhebbers van geschiedenis onder de mensen die een appartement huren in Lelystad, kunnen een replica van het VOC schip Batavia bezoeken.

Natuurliefhebbers kunnen hun ogen uitkijken op de Oostvaardersplassen waar je veel dieren tegen kunt komen. Verder ligt Amsterdam vlakbij, evenals Enkhuizen en Marken.

Historie

De eerste bewoners kwamen pas in 1967 in Lelystad wonen. Daarmee is Lelystad één van de jongste steden in Nederland. De stad is ontstaan door de inpoldering van vier polders: Wieringermeer, Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland. De naam Lelystad is gekozen als eerbetoon aan de bedenker van de Zuiderzeewerken: Cornelis Lely.

Bekende personen uit de stad

Ga je een appartement huren in Lelystad dan wordt je een Lelystedeling. Martin Gaus, weerman Erwin Kroll, profdarter Co Stompé en voetballer Aron Winter zijn maar een paar voorbeelden van bekende Nederlanders die ervoor gekozen hebben in het moderne Lelystad te gaan wonen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven