×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in leusden

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in leusden, maar bekijk de huurwoningen in Amersfoort

«1»

Appartementen in de omgeving van leusden

Appartement huren in Leusden

Wil jij rustig én groen wonen? Een appartement huren in Leusden is dan zeker een goede optie. Leusden is niet voor niets in 1999 de eerste groene stad van Nederland geworden. De plaats ligt deels op de Gelderse Vallei en deels op de Utrechtse Heuvelrug. Kom je een appartement huren in Leusden? Dan ga je ook wonen in een stad die perfect is gelegen tussen grote steden als Utrecht en Amersfoort. De stad heeft veel te bieden. Van historisch bewaarde monumenten tot aan grote winkelcentra. Een appartement huren in Leusden zorgt er bovendien voor dat je dicht bij de natuur woont. Je kunt er dan ook perfect mooie wandel- of fietstochten maken in de groene bossen.

Schat aan historie

Wanneer je besluit tot een appartement huren in Leusden, wil je vast iets weten over deze plaats. Leusden bestaat al eeuwenlang. De gemeente is echter ontstaan in het buurtschap Oud-Leusden aan de zuidwestkant van Amersfoort. Inmiddels is de plaats uitgegroeid tot een kleine stad met veel faciliteiten. Een appartement huren in Leusden zorgt er ook voor dat je in de buurt woont van de wijk Rozendaal. Een wijk die de oudste drive-inwoningen van ons land heeft die ook wel bekend staan als de Eurowoningen. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere een 1878 stammende boerderij bij de bibliotheek en landhuis Heiligenberg dat gebouwd is rond 1815.

Onontdekte schatten

Appartement huren in Leusden? Dan ga je wonen in een stad die al ruim 1200 jaar bestaat. Dat is goed te zien aan de eeuwenoude landhuizen waar tegenwoordig veel kantoren in zijn gevestigd. Een appartement huren in Leusden betekent dat je altijd van de natuur kunt genieten. De Larik's Hoeve die direct gelegen is aan de Grebbelinie is dichtbij waar je nog veel oude bunkers treft. Wil je een mooie wandeling maken? Breng dan een bezoek aan de Asschatterkeerkade die al in 1745 werd aangelegd en volledig in originele staat is hersteld.

Tal van voorzieningen

Al zin gekregen om een appartement in Leusden te huren? Een appartement huren in Leusden biedt je tal van voorzieningen. De stad kent drie grote winkelcentra waaronder Hamershof. Een winkelcentrum waarin zowel kleine als grote ketens hun intrek hebben genomen. Goede plekken om een studio of kamer in Leusden te huren zijn 't Erf en Croessrak. Dat Leusden een heerlijke stad om te wonen én te leven is, dat weten bekende Nederlanders als schaatsster Marieke Wijsman en singer-songwriter Marike Jager. Zij zijn geboren en getogen in deze groene plaats met historie.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven