×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Maarssen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Appartementen in de omgeving van Maarssen

Appartement huren in Maarssen

Maarssen is een heerlijke stad om te wonen, dit dankzij de mooie huizen, het vele groen en de faciliteiten die er zijn. Het westen van de stad heet Maarsen-Broek en het oosten heet Maarssen-Dorp. Je kunt een appartement huren in Maarssen maar ook zijn er studio's, kamers en gezinswoningen te vinden. Maarssen is qua ligging ideaal, want de stad bevindt zich nabij grote steden als Utrecht, Hilversum, Nieuwegein en Amsterdam. Dat is misschien wel een van de grootste voordelen van een appartement huren in Maarssen.

Winkelen

Ga je een appartement huren in Maarssen, dan kun je heerlijk winkelen in winkelcentrum Bisonspoor. Hier vind je tientallen winkels met een divers aanbod. Van kleding tot elektronica, het is er allemaal. Iedere vrijdag is het koopavond, de winkels zijn dan tot 21:00 uur geopend. Op zondag zijn ook alle supermarkten in het winkelcentrum open. Ook voor een markt zit je goed bij Bisonspoor. Ga je een appartement huren in Maarssen? Dan kun je elke zaterdag verse producten kopen op deze markt.

Vrije tijd en plezier

Ga je een appartement huren in Maarssen, dan is er op je vrije dag genoeg te doen. Wil je alles weten over de geschiedenis van de regio? Dan is een bezoek aan het Vechtstreekmuseum in Maarssen een leuk uitstapje. Met het appartement huren in Maarssen is er ook voor kinderen meer dan genoeg te beleven. Maarssen beschikt over een grote kinderboerderij en je kunt er bowlen en naar de bioscoop gaan. Met mooi weer kun je een boottocht maken over rivier de Vecht en de Loosdrechtseplassen. Je vaart dan door een mooi en rustig natuurgebied. Kortom, tijdens het appartement huren in Maarssen is er genoeg te beleven.

Geschiedenis

In het begin werd Maarssen Marsa genoemd, dat betekende zoiets als moerassige grond. Rond 800 werden er wat huizen gebouwd, op hooggelegen gebieden. Een echte nederzetting kwam er echter pas 200 jaar later. Deze was alsnog heel klein want rond 1500 waren er maar 33 boerderijen in Maarssen. In 1800 kwam er een spoorweg en vestigde steeds meer mensen zich er. De vecht was een belangrijke transportweg, nu wordt de route alleen nog maar gebruikt voor recreatieve doeleinden. Ga je een appartement huren in Maarssen, dan kun je een van de BN'ers tegenkomen die er geboren zijn. Zo komt presentatrice Leoni Jansen uit Maarssen en is presentator Johan Stekelenburg er geboren.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven