×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Maassluis

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Appartementen in de omgeving van Maassluis

Appartement huren in Maassluis

Een appartement huren in Maassluis betekent genieten van de prachtige historistische binnenstad, leuke winkeltjes en mooie omgeving. Als dat je aanspreekt, kun je een studio, huurwoning of appartement huren in Maassluis.

Winkelen

De mooie stad Maassluis zorgt ervoor dat winkelen een adembenemende ervaring wordt. Doordat de prachtige historische binnenstad zo mooi in harmonie is met een geweldige winkelbeleving, kom je niets te kort. De markt, bruisende terrasjes, de Vlieten en de middeleeuwse Hoogstraat passen perfect bij elkaar en zorgen ervoor dat je winkelervaring fenomenaal is. Een appartement huren in Maassluis is zo wel heel aantrekkelijk.

Vrije tijd en plezier

Een appartement huren in Maassluis betekent volop genieten in jouw vrije tijd. Plezier is hierbij belangrijk, maar ook historie leren waarderen is van belang. Door de rijke historie van Maassluis voelt het alsof je jezelf waant in de Middeleeuwen. De vele bezienswaardigheden laten je op een leuke manier kennis maken met vroeger. Naast kijken naar historische schatten, kun je in Maassluis nog veel meer beleven. Zo kun je naar het theater, een boot huren en zijn er vele sportvoorzieningen. Een appartement huren in Maassluis leidt er toe dat je heel veel plezier kunt beleven.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Een appartement huren in Maassluis biedt nog meer voordelen. Zo zijn er leuke plaatsjes in de buurt, die zeker een bezoekje waard zijn. Zo zijn de plaatsen Maasdijk, Maasland, Rozenburg en De Lier op fietsafstand te bezoeken. Maasdijk is een klein dorpje met een klein aantal inwoners. Dit dorpje was vroeger een vissersgehucht, waardoor er nu tal van leuke bezienswaardigheden te bezichtigen zijn. Een appartement huren in Maassluis heeft dus wel heel veel te bieden.

Historie

Een appartement huren in Maassluis leidt tot wonen in historie. De rijke historie van Maassluis begon in het jaar 1340. Toen werd er een zeewering aangelegd tussen de Noordzee en Rotterdam, om overstromingen te voorkomen. Aan een sluis ontstond Maassluis. In 1614 werd aan Maassluis zelfstandigheid verleend. Maassluis wilde onafhankelijk zijn, omdat ze de houding van het bestuur niet accepteerde. Ze moesten hieraan hoge kosten betalen, maar kregen er niets voor terug. Er werd in 1639 een kerk gebouwd, De Groote Kerk. Het beroemde Garrelsorgel werd in 1732 in gebruik genomen. Dit was een geschenk van Govert van Wijn. Maassluis redde zich economisch door de visserij en werd hierdoor ook bekender.

Bekende personen uit de stad

Een appartement huren in Maassluis zorgt ervoor dat je woont in een stad met beroemde (oud)inwoners. Zo zijn politica Mariëtte Hamer, actrice Noortje Herlaar en cabaretier Kees Torn trotse (oud)inwoners.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven