×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in middelburg

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in middelburg, maar bekijk de huurwoningen in Vlissingen

«1»

Appartementen in de omgeving van middelburg

Appartement huren in Middelburg

De hoofdstad van de provincie Zeeland en altijd erg geliefd voor het huren van een huis. Met 48.000 inwoners is het best een drukke stad, toch voel je je hier altijd een beetje op vakantie. Niet gek dus dat zoveel mensen hierheen gaan voor een weekje ontspanning. Het is een stad die er al sinds de achtste of begin negende eeuw is. Stadsrechten kwamen er echter pas in 1217, maar een belangrijke plek is het altijd geweest. In de 17e eeuw was de stad, op Amsterdam na, zelfs de belangrijkste handelsstad voor de VOC. Ga je hier een appartement huren, dan kom je de rijke geschiedenis van de stad ook nog overal tegen.

Een appartement huren in Middelburg? Altijd wat te doen

In deze mooie Zeeuwse stad is verveling iets waar je niet mee te maken krijgt. In de historische binnenstad zijn leuke winkeltjes te vinden. Ook zijn er bijzondere musea, zoals het Zeeuws museum en worden er met regelmaat allerlei evenementen georganiseerd. Huur je hier een appartement, dan kun je ook tijdens het dagelijks leven genieten van mooie gebouwen en gotische architectuur. Het stadhuis is daar een mooi voorbeeld van. Zin om is een andere stad te bezoeken? Nabijgelegen plaatsen als Vlissingen en het kustplaatsje Oost-Kapelle zijn ook zeker de moeite waard.

Huurwoning in Middelburg zoeken

Een huurwoning zoeken in de Zeeuwse hoofdstad, doe je eenvoudig op Directwonen.nl. Hier vind je een groot aanbod van de leukste appartementen. Denk aan een centraal appartement in de Gravenstraat of op de Herenstraat, of een leuke woning op de Poelendaeleweg. Ga je hier huren, dan kun je het echte Zeeuwse leven voelen en proeven. Dat je binnen no-time aan het strand kan liggen is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven