×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Nuenen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 2 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Appartementen in de omgeving van Nuenen

Appartement huren Nuenen

Nuenen is een dorp in Noord-Brabant, tussen Helmond en Eindhoven in. Een appartement huren in Nuenen betekent dat u kunt genieten van dorpse vergezichten, maar dat de grotere steden - en daarmee de rest van het land - zeker niet ver weg zijn.

Winkelen

De gemeente staat wellicht niet bekend om zijn vele shopgelegenheden, maar mensen die een appartement huren in Nuenen en toch zo nu en dan eens willen shoppen, kunnen zeker hun hart ophalen. Het Winkelhart van Nuenen heeft naast grote ketens ook genoeg traditionele speciaalzaken. Zo kunt u niet alleen uw snelle boodschappen daar halen, maar u kunt er ook terecht voor streekproducten.

Vrije tijd en plezier

Nuenen staat vooral bekend als het dorp van Vincent van Gogh. Deze beroemde Nederlandse schilder heeft hier twee jaar gewoond en heeft zeker zijn sporen nagelaten. Kunstliefhebbers die een appartement huren in Nuenen kunnen dus hun hart ophalen, maar ook natuurfanaten vinden hier prima hun draai. De schitterende bossen en gezellige dorpen in de omgeving lenen zich prima voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Een appartement huren in Nuenen betekent rust en ruimte om u heen: ideaal om te ontspannen.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Eindhoven en Helmond liggen bijna letterlijk op een steenworp afstand van Nuenen. Smacht u dus naar een echte stad, dan is dat helemaal geen probleem. Een appartement huren in Nuenen betekent zo het beste van twee werelden: de rust van een dorp, maar tegelijkertijd de geneugten van de stad vlakbij.

Historie

Een appartement huren in Nuenen betekent dat u in een gebied gaat wonen dat al sinds mensenheugenis bewoond is. Al vanaf de prehistorie zijn er nederzettingen en in 1300 geeft toenmalig hertog Jan II van Brabant het gebied in bruikleen aan de inwoners. Vanaf dat moment kan het gebied bestuurd worden en worden er ook prachtige gebouwen geplaatst, die tot op de dag van vandaag te bezichtigen zijn.

Bekende personen uit de stad

Naast de al eerder genoemde Vincent van Gogh komen ook meer recente bekende Nederlanders uit Nuenen. Zo hebben Tanja Jess en Sophie Hilbrand een gedeelte van hun jeugd in Nuenen doorgebracht. Liefhebbers van Nederlandse streekmuziek kennen wellicht Gerard van Maasakkers: ook hij heeft hier in zijn jeugd gewoond. Een appartement huren in Nuenen betekent dat ook u nu in deze prachtige omgeving kunt wonen en leven.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven