×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Oosterhout Nb

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 5 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Oosterhout Nb

Appartement huren in Oosterhout

Oosterhout is een mooie stad in Noord-Brabant. Een appartement huren in Oosterhout kan dan ook precies datgene zijn waar jij naar op zoek bent wanneer je houdt van een stad met een mooie geschiedenis en een interessant heden. Een appartement huren in Oosterhout kan je al snel kennis laten maken met al deze aspecten van deze stad.

De rijke geschiedenis van Oosterhout

Een appartement huren in Oosterhout zal je laten merken dat er nog veel te zien is van de mooie geschiedenis van Oosterhout. Al in de prehistorie lag er een keten van kleine nederzettingen op de plaats waar nu Oosterhout ligt. De stad werd echter pas in de 13e eeuw voor het eerst genoemd. Heel wat jaren later bloeide Oosterhout echt op, aangezien de pottenbakkersindustrie in deze tijd op gang kwam. Ook de haven zorgde voor veel welvaart, omdat hierdoor makkelijk handel gedreven kon worden met andere steden. Er kwamen in de jaren daarna steeds meer andere ambachtsgilden naar Oosterhout, waardoor de stad erg gegroeid is. Nu zijn er nog steeds resten te zien van de geschiedenis van Oosterhout, omdat er veel resten van verschillende kleine kastelen overgebleven zijn. Een appartement huren in Oosterhout zal je ook laten zien dat er een aantal bekende inwoners geweest zijn. Hierbij kan je denken aan de voetballer Jelle ten Rouwelaar, de zanger Vinzzent en prinses Annette Sekrève.

Altijd wat te beleven dankzij een appartement huren in Oosterhout

Een appartement huren in Oosterhout zal je laten zien dat er veel te beleven is in deze stad. Ten eerste zijn er veel verschillende bezienswaardigheden. De meest opvallende hiervan zijn waarschijnlijk de kleine kastelen, ook wel 'slotjes' genoemd. Hiervan zijn er nog zeven te bezichtigen in de stad. Daarnaast is het ook nog mogelijk om de verschillende musea in de stad te bezoeken. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen in de haven of om naar het natuurgebied 'de Oosterheide' te gaan waar nog overblijfselen van 18e-eeuwse militaire oefeningen te vinden zijn. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een bezoek te brengen aan het theater in de stad of om deel te nemen aan een sport bij één van de sportverenigingen. Als laatste kan er ook heel goed gewinkeld worden in het winkelcentrum van Oosterhout. Een appartement huren in Oosterhout zal je ook al snel laten merken dat er buiten de stad nog veel meer te doen is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bezoek te brengen aan het attractiepark de Efteling, dit park ligt namelijk erg dichtbij Oosterhout. Ook een bezoek aan steden zoals Breda en Dongen. Hier kan je erg goed winkelen, maar er zijn ook veel verschillende bezienswaardigheden en horecagelegenheden. Daarnaast kan je buiten Oosterhout ook genieten van een mooie wandeling of fietstocht, aangezien natuurparken zoals de Loonse en Drunense Duinen en De Biesbosch erg dichtbij liggen.

Een appartement huren in Oosterhout heeft daarom ontzettend veel te bieden. Een appartement huren in Oosterhout kan perfect bij jou passen wanneer je op zoek bent naar een mooie en interessante stad. Een appartement huren in Oosterhout kan je op die manier alles bieden waar je naar op zoek bent. Op die manier kan een appartement huren in Oosterhout een uitstekende keuze zijn.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven