×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in papendrecht

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in papendrecht, maar bekijk de huurwoningen in Dordrecht

«1»

Appartementen in de omgeving van papendrecht

Appartement huren Papendrecht

Papendrecht is een gemeente in de Alblasserwaard, dat deel uit maakt van de Drechtsteden. Een appartement huren in Papendrecht betekent dat je gaat wonen in een gezellig dorp, met goede uitvalswegen en een mooi uitzicht op de Merwede. Bovendien zorgt een appartement huren in Papendrecht ervoor dat je centraal woont, maar toch rustig.

Winkelen

Het centrum van Papendrecht begint vlak bij de aanlegplaats van de Waterbus en heeft voldoende winkels en horecagelegenheden. Wil je een appartement huren in Papendrecht vlakbij een winkelcentrum? Dan zit je goed: winkelcentrum De Meent heeft meer dan 100 winkels, van schoenenzaken tot kledingwinkels en van beeld- en geluidsspecialisten tot horecagelegenheden en een supermarkt.

Vrije tijd en plezier

Een appartement huren in Papendrecht is niet alleen goed voor de uiterlijke mens, maar ook voor de innerlijke. Papendrecht heeft zijn eigen theater (Theater De Willem) waar regelmatig de grote namen uit de Nederlandse kleinkunst optreden. In Beeldenpark Drechtoevers kun je daarnaast een heerlijke wandeling langs het water maken, terwijl je geniet van prachtige moderne beeldenkunst. Zo is een appartement huren in Papendrecht de ideale manier om tot rust te komen.

Nabij gelegen populaire plaatsen

Een appartement huren in Papendrecht betekent dat je binnen mum van tijd in Rotterdam of Dordrecht bent. Zowel over water (met de Waterbus of met de Fast Ferry) als over land (met de auto of de bus en trein) zijn deze grotere steden makkelijk te bereiken. En vanuit deze steden bereik je ook de rest van het land eenvoudig en snel.

Historie

Papendrecht is een modern dorp met een rijke historie: het bestaat al meer dan 900 jaar. In een officieel document uit 1105 wordt het dorp voor het eerst genoemd. Ondanks droogleggingen en dijken overstroomde het gebied regelmatig, waardoor de bevolking arm bleef. Dat veranderde in de 19e eeuw toen er een gemeentebestuur kwam. Papendrecht heeft zich sindsdien ontwikkeld en breidt zich ook steeds verder uit. Met het nieuwe waterfront stapte Papendrecht op schitterende wijze de eenentwintigste eeuw binnen. Een appartement huren in Papendrecht betekent dan ook deel uit maken van een traditie, maar tegelijkertijd meegaan met de tijd.

Bekende personen uit Papendrecht

Mensen die een appartement huren in Papendrecht willen graag weten wie daar allemaal nog meer vandaan komen. Wat dacht je van lokale voetballers als Leon van Dalen en oud-Spartaan John den Dunnen? Ook Real Housewives of Beverly Hills-ster Yolanda Hadid komt oorspronkelijk uit dit prachtige dorp. Verspringer Dennis van Noort is zijn carrière begonnen bij de Papendrechtse atletiekvereniging ARSV en won diverse Nederlandse kampioenschappen. Mensen die een appartement huren in Papendrecht maken dus deel uit van een sportief gezelschap.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven