×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Purmerend

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben een woning gevonden die matched. Verder hebben we nog 2 andere woning(en) gevonden in de buurt.

«1»

Appartementen in de omgeving van Purmerend

Een appartement huren in Purmerend

Purmerend ligt in Noord-Holland, onder de rook van Amsterdam. Het heeft ongeveer 80.000 inwoners, van wie er veel werken in Amsterdam. De binnenstad van Purmerend kent een aantal monumentale panden, de meeste uit de 18de eeuw. Vooral aan de Bierkade, de Koemarkt en de Weerwal vinden mensen die een appartement huren in Purmerend fraaie gebouwen. In Purmerend staat het Waterland Ziekenhuis, dat een regionale functie heeft.

Een appartement huren in Purmerend en winkelen

Hoewel Purmerend gericht is op Amsterdam, beschikt het zelf ook over een compleet voorzieningen niveau. Een groot deel van de binnenstad is voetgangersgebied met winkels voor alle behoeften en o.a. een groot overdekt winkelcentrum. Daarnaast vinden mensen die een appartement huren in Purmerend altijd een winkelcentrum in hun eigen wijk.

In de buurt

Vanzelfsprekend is Amsterdam vanuit forenzenstad Purmerend uitstekend bereikbaar. Per auto via de de snelweg A7, per trein vanaf een van drie NS stations die Purmerend rijk is. Maar mensen die een appartement huren in Purmerend kunnen ook de bus nemen. Die rijdt over een vrije busbaan naar Amsterdam, in de spitsuren tot wel 14 keer per uur.

Purmerend wordt omgeven door polders: de Schermer, de Purmer en de Beemster, die tot het UNESCO Werelderfgoed behoort.

Een appartement huren in Purmerend en ontspanning

Purmerend is een complete stad. Mensen die een appartement huren in Purmerend vinden er voorzieningen als een theater, een bioscoop, een muziekcentrum en twee musea. Voor de sportieve ontspanning zijn er een golfbaan, een sportpark, sporthallen en een zwembad. Aan de gezellige Koemarkt vinden mensen die een appartement huren in Purmerend gezellige cafés en terrassen.

Geschiedenis

Purmerend kreeg in 1434 stadsrechten. In die tijd stond er een kasteel, slot Purmersteijn, dat in 1741 afgebroken werd. Oorspronkelijk richtte Purmerend zich op de zeevaart en visserij, maar door het verkrijgen van marktrechten groeide het uit tot een handelsstad. Vooral de bekende veemarkt droeg daaraan bij, maar in de 18de eeuw waren er ook bijvoorbeeld ook brouwerijen, jeneverstokerijen, een buskruitmolen en een azijnmakerij. Tegenwoordig is Purmerend vooral een forenzenstad.

Bekende Purmerenders

Mensen die een appartement huren in Purmerend worden plaatsgenoot van o.a. Danny de Munck en de schrijfsters Natasza Tardio en Francine Oomen. Bekende Nederlanders die in Purmerend werden geboren zijn: illusionist Hans Klok, actrice Kim van Kooten, darter Vincent van der Voort en presentatrice Britt Dekker.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven