×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in Rijen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Appartementen in de omgeving van Rijen

Appartement huren in Rijen

Een appartement huren in Rijen is een goede keuze. Rijen is een plaats in de gemeente Gilze-Rijen, gelegen in Noord-Brabant. De stad ligt tussen Tilburg en Breda in en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het is een gemoedelijk stadje waar het goed wonen is. Bekende Rijenaren zijn de wielrenner Jeroen Blijlevens en darter Willy van der Wiel.

Winkelen

Ga je een appartement huren in Rijen, dan zijn er voldoende winkels voor je dagelijkse boodschappen. Ook voor het kopen van leuke kleding kan je er terecht. Zo zit er een Shoeby Fashion en een Scapino in Rijen. Ga je een appartement huren in Rijen, dan kun je ook langsgaan bij verschillende winkelevenementen. Zo wordt er jaarlijks het Moonlight Shopping evenement gehouden. Tijdens deze koopavond worden de rode lopers uitgerold en is de stad sfeervol verlicht. Een van de appartementen huren in Rijen geeft je de mogelijkheid hieraan mee te doen!

Vrije tijd

Rijen staat bekend om de vliegbasis Gilze-Rijen en haar leerlooierijen. Enkele daarvan zijn uitgeroepen tot rijksmonument, zoals de Leerfabriek G.B. Seelen en Zoon. Ga je een appartement huren in Rijen, dan is een bezoek hieraan zeker de moeite waard! Verder kun je een bezoek brengen aan de Kazerne Prinsenbosch. In het centrum ligt de Maria Magdalenakerk. Ga je een appartement huren in Rijen en liever de natuur in, bezoek dan Boswachterij Dorst waar je een uitgestrekt bosgebied vindt.

Historie

Vroeger was Rijen een buurtschap van Gilze. Het behoorde tot de Baronie van Breda. Rijen was tijdens de Belgische Opstand een plek waar veel militairen hun legerbasis hadden. Hoewel Rijen vroeger kleiner was dan Gilze, groeide de stad door de komst van leerlooierijen gestaag. In 1944, tijdens de oorlog, werd het gemeentehuis van Gilze verwoest. Het werd daarna verplaatst naar Rijen. Een appartement huren in Rijen betekent dus wonen in een stad met geschiedenis.

Omliggende plaatsen

Op slechts een kwartier afstand van Rijen vind je Tilburg en Breda. Beide steden hebben veel te bieden. In Breda kan je de Grote Kerk bezoeken of lekker eten in een van de vele restaurants. Ga je liever naar Tilburg, breng dan zeker een bezoek aan Museum de Pont. Voor een concert kan je terecht bij poppodium 013 in Tilburg, waar vaak grote artiesten optreden. Een appartement huren in Rijen betekent dus heel centraal wonen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven