×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in rosmalen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Appartementen in de omgeving van rosmalen

Appartement huren in Rosmalen

Tijdens het zoeken naar een nieuwe woning of als je zeker weet dat je wilt gaan voor een appartement huren in Rosmalen, is het goed om informatie in te winnen over de nieuwe woonplaats. Wil je een appartement huren in Rosmalen dan wil je natuurlijk ook weten waar je goed kunt winkelen of wat je er kunt doen in je vrije tijd.

Een appartement huren in Rosmalen betekent dat jij voortaan heerlijk kunt shoppen in het grote centrum van Rosmalen. In het centrum heb je ruim de keuze uit kledingwinkels en schoenwinkels. Er is ook een kleiner winkelcentrum in de Dorpsstraat, dit is het winkelhart van Rosmalen en op donderdag kun je een bezoek brengen aan de markt. Wil je lekker uit eten of een drankje doen, dan is er in het centrum genoeg gelegenheid hiervoor. Wil je een appartement huren in Rosmalen dan ben je voortaan verzekerd van genoeg activiteiten. Ga eens een kijkje nemen bij de Sint-Lambertuskerk of de Autotron Rosmalen en tijdens het jaarlijkse carnaval is het vier dagen een groot feest in de plaats. Ook een bezoek aan het Welness Centre de Thermen behoort tot de mogelijkheden of een dagje kinderboerderij met de kinderen. Wil je een appartement huren in Rosmalen, dan zul je ook in de buurt komen te wonen van de populaire steden Den Bosch en Drunen, ook hier is genoeg te doen. Zo kun je in Drunen een bezoek brengen aan het Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen en kun je een rondvaart maken in Den Bosch.

Een appartement huren in Rosmalen is wonen in een plaats met een lange geschiedenis. Er werd al in 815 gesproken van "Rosmella" in een oorkonde van de abdij van Lorsch bij Mentz. In de archieven wordt gesproken van een Hoeve met weiden in het bos en zes varkens. In de plaats was vroeger veel sprake van paarden handel en Rosmalen zou dan ook staan voor: paardenmarkt. Na lang verzet door Rosmalen, zijn 's-Hertogenbosch en Rosmalen per 1 januari 1996 samengevoegd.

Indien je kiest voor een appartement huren in Rosmalen ben je zeker van een prachtige plaats die in de buurt ligt van grotere steden en waar altijd iets te beleven is. Zanger Albert West ging je al voor en heeft ook gewoond in Rosmalen. Een appartement huren in Rosmalen, een fantastische plek waar je je snel thuis zult voelen!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven